metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Chciałbym się dowiedzieć gdzie w winXX mogę znaleść pliki które się uruchamiają razem z systemem ? bo w win98se wchodziło się do informacje o systemie i w narzędziach było takie coś gdzie można było zmieniać pliki autostartu a w winXP nie moge tego znaleść jeśli wogóle jest takie coś w winXP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Start-Programy-Narzędzia administracyjne-Usługi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Start-Programy-Narzędzia administracyjne-Usługi :lol: sork ale tam jak napisałeś tego nie ma ale już znalazłem :D :lol: < co to ma kór#A być ?!? wrrr... :D :lol: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Uruchom msconfig. Tam odznaczysz co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Uruchom msconfig. Tam odznaczysz co chcesz. o to mi codziło :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...