player 1 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Zdecydowalem sie przesiasc z Radeona 9000 i zamowilem R9800Pro Sapphire, mam Celerona 2Ghz i plyte MSI 845E z AGP 4x. Wiem, ze z takim sprzetem nie da sie wykorzystac calych mozliwosci R9800, Co radzicie zmienic w nastepnej kolejnosci plyte czy procesor, nie mam kasy na rewolucyjne zmiany sprzetu wiec chce to robic stopniowo. A moze jednak od razu plyta + procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Odrazu plyte i procka jak sie da :). Ze stajni AMD bedzie taniej. Jesli chcesz Intela to PIV tylko i to w dualu. Intel wyjdzie 2x drozej co nie oznacza ze bedzie 2x szbszy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ale to napisałeś........... no to skoro nie masz kasy to wymień płyte i procesor ;) a tak serio to weź kup jakiegoś HT do tego swojego cuda albo...... K7s8x i BARTEK 2600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...