KaZi Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 A więc tydzien temu (po 3 dniach) aktywowali mi neostrade. No i pytam sie znajomych na ircu jak sie sprawdza limity. Ci mi walą, że na neostrada.pl a ja im, że nic nie widze. Zaczeli mnie wysmiewac, ze slepy jestem. Ale jak sie okazalo u mnie pisze tylko to "Witaj xxxx". I teraz niewiem co robić bo może poprostu coś im sie popieprzyło i nie mam limitów a jak zadzwonie do nich to pewnie je włączą :/. Idzie to jakoś może sprawdzić (tylko nie piszcie "ściągnij 15gb i sie dowiesz"). Mam neo w wersji 512kbps/99zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Co Ty sie tak stresujesz; licznik na ich stronie, to se mozna w dupe wsadzic. Czasami aktualizuje sie co dziennie, a czasami przez tydzien jest to samo... :lol: Po drugie co miesiac wynik jest inny (w porownaniu np. do wynikow z AutoConnect'a) raz na + dla mnie raz na minus. :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzzyk Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Ej nie no sorry :) u mnie tez nie pisze ile mam zessane tylko pokazuje jaka mam opcje wybrana :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Co Ty sie tak stresujesz; licznik na ich stronie, to se mozna w [gluteus maximus] wsadzic. Czasami aktualizuje sie co dziennie, a czasami przez tydzien jest to samo... :lol: Po drugie co miesiac wynik jest inny (w porownaniu np. do wynikow z AutoConnect'a) raz na + dla mnie raz na minus. :legal: ta ale ja nie mam go w ogole a chcialbym wiedziec czy brakuje mi duzo czy malo do limitu :P i tym samym niewiem czy mam limit czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Co Ty sie tak stresujesz; licznik na ich stronie, to se mozna w [gluteus maximus] wsadzic. Czasami aktualizuje sie co dziennie, a czasami przez tydzien jest to samo... :lol: Po drugie co miesiac wynik jest inny (w porownaniu np. do wynikow z AutoConnect'a) raz na + dla mnie raz na minus. :legal: ta ale ja nie mam go w ogole a chcialbym wiedziec czy brakuje mi duzo czy malo do limitu :P i tym samym niewiem czy mam limit czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 To tez Ci mowie, ze liczki dziewnie dziala; ty masz neostrade dopiero od tygodnia (mi zaczol cos wyswietlac po 6 dniach) wiec na pewno sie ruszy... :wink: Zainstaluj sobie jakis program do zliczania pobieranych danych i w tedy bedziesz wiedzial ile Ci zostalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Wejdź na -> panel administracyjny Transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Wejdź na -> panel administracyjny Transfer.no i takiej rzeczowej odpowiedzi szukałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...