voodson Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mam pytanie do uzytkownikow tej ngrywarki kupilem ja nie dawno z proline i miala byc super cicha a jest glosna jak nagrywam prawie nie slychac fajnie cichutko ale jak wloze do napedu jakas plytke dvd i chce ja zgrac to naprawde glosno daje i czy u was tak samo? A tak jest OK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Moja też nie jest za cicha ale ten typ tak ma na stronie producenta jest napisane że podczas pracy może emitować do 56-57 db :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Przecież taka nagrywarka musi się rozpędzić do tych kilku tysięcy obrotów na minutę. Co byście chcieli, żeby jej wcale nie było słychać. Moim zdaniem jest dość cicha - słychać tylko powietrze praktycznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...