gilbert Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Do tej pory myślałem że przy połączeniu szeregowym odwrotność wypadkowej jest równa sumie odwrotności składowych. Chodze sobie po stronach i spotykałem : http://www.elektroda.net/nauka/elementy/elementy.html Zobaczcie sobie pierwsze dwa rysunki, ja jestem niedoinformowany czy tam jest błąd ??, teraz już mam mętlik w głowie :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 w szeregowym dodajesz, a w rownoleglym tak jak mowisz :wink: na elektrodzie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Chyba ze kolega mial na mysli kondensatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SATAn_ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ee ni ma zadnego bledu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...