voodson Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Wiec mam taki problem zainstalowalem neo i chodzi nagle zwania transfer wszytsko powoli i sie odlacza! Trwa to moze z 3min i nie wiem co jest grane! Strony nie moge nawet dobrze otworzyc! Juz winde zmienialem i to nie raz! Za wszystko wielkie dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 a dzwoniles na infolinie? Nie? To zadzwon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 to jest u mojego kolegi taki problem powiedzieli mu ze ma cos sciagnac ale on sie nie znam i nie wie co! On mieszka daleko nie chce mi sie znow do niego jechac dzisiaj ma do niego przyjsc taki gosci wiec zobaczymy co bedzie jak nie zrobi bede musial jechac wiec chcialbym wiedziec co to moze byc i jak ten problem rozwiazac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Po pierwsze: wywal Wanadoo i ustaw połaczenie pod windowsem... Po drugie: mozesz miec jakiegos vira.... Po trzecie: sciagnij sobie zmodyfikowane stery do sagema....gdzies na forum był link wiec poszukaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ja przechodziłem to 1 wywal wanadoo i zrob jak połączenie zwykłe - jako numer wprowadz "*" a reszte tak jak ci dała neo (nazwa uzytkownika i hasło) 2 jak juz ustawisz to połączenie to wejdz w połączenie i ustwa takie cos "chron przed (cos tam cos ta) z zewnatrz" 3 sciagnij antyvira 4 przeszukaj kompa pod robakami - "blaster" i "sasser" to ich sprawka ;/ 4 ustaw ochrone rezydenta i bedzie si :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 juz problem zalatwiony chodzi jak nowa hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 juz problem rozwiazany chodzi jak nowa hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 juz problem rozwiazany chodzi jak nowa hehe jak to zrobiłeś ? tak jak radzilo koledzy wyżej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodson Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Na nowo instale windy i od razy pierwsze co zrobilem to Kerio Firewalla wegralem i chodzi dobrze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...