Adam78 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 online najlepiej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 nietypowy malo wydajny procek,mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie ALLEGRO.PL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Można wiedzieć po co ci taki szit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Można wiedzieć po co ci taki szit. skoro ktos potrzebuje to jego sprawa :) zreszta ja rowniez jestem zdania ze to totalny shit :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 To chyba lepiej, żeby sobie kupił pożądną 5, 6-setkę, czyż nie?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Może chce proca z cichym chłodzeniem a na wydajności mu nie zależyu. Ja bym tam lepiej wziął celka 600 i Zalmana. I cisza jak cho...a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Traugutta 77 71-300 Szczecin tel: (091) 487 6542 e-mail: pcy@kki.net.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Szczecin. Trochę daleko :cry: Dlaczego Shit? Bo ma 2 x mniej 3DMarków? Ja mogę powiedzieć że Athlon XP i P4 to shit bo pobieraja 60Wpradu a VIA rylko 6. A procek ma byc do routerka + dhcp + apache+ftpd, 24h/day więc zależy mi na jak najmnieszym poborze pradu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ale on jest duuuuuuuuużo wolniejszy od AMD i Intela. Ja bym walił we wczesne Athlony, tanie i dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 szukaj dystrybutorów na polskiej stronie VIA-dalej nie pamiętam.Są tam opisy,pytania i testy. cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wiesz... ja bym na router dał coś pewneg... znajomy miał ViaC3 na servie i o stabilności mógł tylko pomarzyc... taka jest prawda... a router to coś co MUSI BYC STABILNE CHYBA ZE MASZ DUZO WOLNEGO CZASU ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja bym kupil abita bh6 i do tego celerona 300a/PII 266 sl2w7- za cene tego C3 a i tak byloby prawie tak samo szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wiesz... ja bym na router dał coś pewneg... znajomy miał ViaC3 na servie i o stabilności mógł tylko pomarzyc... taka jest prawda... a router to coś co MUSI BYC STABILNE CHYBA ZE MASZ DUZO WOLNEGO CZASU ;)Co tam się z tym VIA działo? Myślałem też o zmniejszeniu mnożnika w AMD Athlona i mp z 10 do 5 przy wysokim fsb i obniżeniu napięcia. Jakie NAJNIŻSZE napięcie można ustawic na płytach do Antka XP i przy jakim ten procek chodzi standardowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wieszał sie serw... poprostu wieszał... i nie było przyczyny... a pózniej sie okazało co bylo przyczyną ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...