kazik2000 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Aż muszę to napisać. Dla mnie jako prawdziwego kibica awans do fazy grupowej pucharu UEFA tej miernej drużyny to prawdziwy obciach. Wynik idzie w świat. Może to i dobrze że tylko wynik... Czy poziom polskiej piłki jest aż tak żenujący? Czy to tylko mi się tak wydaje? Dwie sensowne drużyny reprezentujące Polskę to Wisła i Legia. Tylko że pierwsza dała pupy a druga trafiła na silniejszego od siebie rywala... Glasgow rozgromiło Amicę (jeszcze to robi) minimalnym nakładem sił... straszne... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 było szukaj nie no sory kazik ale szkoda miejsca na forum dla tych niemot plissomłonklołzdistopic ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 hehe był u mnie kumple przed chwilą z kuponem z STS na ktorym mial wlasnie ten mecz obstawiony na Rangers i jeszcze jakiś z wczoraj i wyszedl szczesliwy - bogatszy o 100zl :P Jak widać są tacy co potrafia zarobic na fatalnej polskiej piłce nożnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jakbym nie obstawiał to jestem za swoimi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...