sorin86 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Hej Mam pytanie. CZy gry mogą wywalac sie do pulpitu , jesli po chwili wyskakuje Raport o bledach Explorer.exe? Wywalalo kiedys wam przez to? Iinni pisali ze to wina sprzetu, ale wlasnie sam nie wiem Gdyz zawsze po takim wywaleniu jest komunikat o explorer A jesli sam wylacze gre (nie wywali) to nie ma tego komunikatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 zapomnialem dodac zdarzylo mi sie tak w FAR CRY jak chcialem z gry(juz planszy) wejsc do opcji(ESCAPEM to wtedy wywalal na pulpit a po chwili ten blad EXPLORE.EXE) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 i to zawsze mam JESLI CHCE WEJSC DO OPCJI z gry nie wywala w trakcie samej gry I czemu akurat rąbie sie EXPLORER przy FAR CRY to mnie dziwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 to przed wejściem do gry wyłacz explorera przy okazji bedziesz miał więcej wolnej pamieci może wirena masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 to mi śmierdzi wirusem :( też mi ostatnio czasem taki błąd wywala ale tylko jak korzystam z IE ?? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 sorin86: edytuj swoje posty, a nie dodawaj nowego posta by tylko dodac jedna linijke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDzIoR Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 sorin86Podaj jakie masz temperatury proca itd, napiecia i czy nie podkrecales proca ostatnio -moze to byc wina przegrzania proca albo za malego VCORE proca elbo jak pisza moi poprzednicy jakis wirus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 JUz to rozwiazalem Powylaczalem inne procesy i explorera i tego nie mam Dzieki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...