neo... Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam, mam kolejny problem... Nie mam pojęcia jaki monitor LCD wybrać ?? Nie znam się szczeże mówiąc na tego typu monitorach !! Mam do wyboru następujące LCDeki : BELINEA 15 101555 LCD/S/gł/T99 LG 15 L1510 S LCD FLATRON czy też może lepszy będzie zwykły 17 calowy PHILIPS 107 P50 ??? Jeśli znacie sie na tego typu monitorach to proszę pomóżcie mi!! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 LCD Samsung SyncMaster 710N ;] mam i chwale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 :oops: mmmm, nie wiem czy to ważne ale ja proszę o pomoc w związku z tymi monitorami które przedstawiłem ??? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 to wez 17 calowke. Ja bym sie w 15 nie pchal... za male sa dla mnie po prostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 No właśnie tak też myślę że lepiej kupić zwykły monitor a większy niż LCD a mały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Uzytkuje monitor Belinea 10 15 55 (25 ms) (nowszy model troche inaczej wyglada) :) Nie chce nikogo przekonywac ale podobno - jesli chcesz miec zdrowsze oczy a duzo siedzisz przy kompie kupuj LCD :wink: Jestem zadowolony chociaz w gry FPP to ciezko sie gra a poza tym jest wszystko OK W kazdym razie jesli bede kupowal nowy to LCD a czy 15" czy 17" - zobaczymy :wink: A poza tym to czy nie jest tak ze 17" CRT to tak naprawde 16" :wink: LCD ma tyle ile pisza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Sam nie wiem już który monitor wybrać??? Mam ograniczenie kasowe. I wybierając LCD musiałbym zaoszczędzić na kompie więc słabsze podzespoły. Więc chyba lepiej lepszy komp a zwykły monitor !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stabak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Lepiej kupic teraz dobry monitor. Kompa w kazdej chwili da sie ulepszyc. A z monitorem jest tak ze dopoki sie go ma to sie nie mysli o nowym . I oczu szkoda na CRT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...