suchy83rok Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Mam okazje wymienic swoje ramy na 1x256 czyli tyle co jest u mnie. Maja one byc do 300zeta i do wysokich FSB. Musza one byc kupione w sklepie a nie na gieldzie, niestety. Co polecacie oprocz hynixow bo u mnie w miescie nie ma ich. ?? Prosze o pomoc bo dzisiaj juz musze je kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Chyba jutro :?: Napisz, co masz do wyboru, bo u mnie w mieście, to są zwykle tylko no name, Kingstony i TwinMosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ja na twoim miejscu ram zakupiłbym w arest.pl, przedwczoraj zamawiałem u nich kostke Hynixa D-43 256mb, razem z przesyłką zapłaciłem 200zl. przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, w środe koło 17 rozmawiałem z kolesiem ze sklepu, a już w czwartek wieczerem ram siedział u mnie w kompie :) nic tylko polecać ten sklep! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 no i po dołożeniu 80,00zeta miałbyś już z arestu 512 razem z przesyłką, bo 256 dzisiaj to już ciut za mało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...