Valdiman Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Witam wszystkich chcialbym sie dowiedziec ile sie to da podkrecic i jak1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ile to zelzy od sztuki. Na 3Ghz napewno, ustaw w biosie FSB 166, zablokoj dzielniki do PCI/AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 3ghz czy napewno nie powiedzialbym, najlepsze serie do SC tych procow to SL6RZ i SL6EF, jak masz proca z tych serii to i 3,5GHz powinien isc lajtowo, jezeli inna serie to pewnie trza bedzie z 1,7V i dobre chlodzonko na FSB166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 a no tak zapomnialem ze byly takie northwoody :) myslalem ze to prescott :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Bez zmiany napiecia szedł na 162 ale wyzej juz nie! Co do zmainy napiecia to czy na 1.7 V nie sfajczy sie CHłodzenie mam Pentagram QC92-Cu? A co do seri procka to nie jestem pewien ale chyba cos takiego C10670-001- TAKE COS JEST NAPISANE PRZY WERSJI- TO TO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sprawdz serie procesora, jest napisana na pudelku od procesora - biala etykieta lub na samym procesorze. Moze byc jedna z nastepujacych: SL6Q8 SL6EF SL684 SL6RZ SL6EU SL67Z SL6D7 SL6SH SL6PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sl6EF - Dev-o pisał ze to z lepszych seri? jak pisałem przy szynie wiekszej od 162 padał! co teraz mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sl6EF - Dev-o pisał ze to z lepszych seri? jak pisałem przy szynie wiekszej od 162 podał! co teraz mam zrobic? Sl6EF - Dev-o pisał ze to z lepszych seri? jak pisałem przy szynie wiekszej od 162 podał! co teraz mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sl6EF - Dev-o pisał ze to z lepszych seri? jak pisałem przy szynie wiekszej od 162 podał! co teraz mam zrobic? Sl6EF - Dev-o pisał ze to z lepszych seri? jak pisałem przy szynie wiekszej od 162 podał! co teraz mam zrobic? Sl6EF - Dev-o pisał ze to z lepszych seri? jak pisałem przy szynie wiekszej od 162 podał! co teraz mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 heh ja swoim doszedlem do 172 i zasilka pada :( musze wymienic i zobaczymy co z tego bedzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 To moze wina zasilacza? A pamieci maja jakis istotny wplyw na to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 napewno zasilka :] aaa u mnie pamieci ida spokojnie na wiecej ;] spokojnie ruszaly na 190 :D Dev-o co masz taki slaby wynik w 3d marku ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ja mam SL6RZ... Polecam do kręcenia! Tylko mam za słabu zasilke i coolera, więc narazie tylko próbne podkręty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdiman Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 Dokupiłem nowy zasilacz i teraz idzie na szynie 179 ładuje sie widows ale po pewnym czasie pada a na 180 jusz restart biosu bo wogle sie nie uruchamia? Da sie ztym cos jeszcze zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 napewno zasilka :] aaa u mnie pamieci ida spokojnie na wiecej ;] spokojnie ruszaly na 190 :D Dev-o co masz taki slaby wynik w 3d marku ??? 8O moja karta to cegla totalna, 535Mhz na pamieciach i juz arty, na rdzeniu chodzi jako tako 280mhz domyslnie na 2,4GHz i 250/500 mam kolo 10500pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...