e!Gr00bY Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Jak sprawdzić ile ciepła wydziela mój P4 (Northwood)? Może ktoś ma bazę do Radiate która posiada Northwood'y? Wiem, że nie to forum. Czekam na odpowiedzi i zaraz przeniosę na Software :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 zerknij do tego tematu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=932...ghlight=radiate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dzięki. Przenosze temat na software. BTW - 125W :) Trochę tego jest hm... za dużo. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Dzięki. Przenosze temat na software. BTW - 125W :) Trochę tego jest hm... za dużo. :D czyli masz procka na 1.7V :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 http://computernerd.com/cgi-bin/thermalcalculator.cgi http://www.benchtest.com/calc.html#OC Ten pierwszy jest spoko tylko jak wpisujesz napięcie to pilnuj żeby napięcie dzieliła kropka nie przecinek. np. 1.7V a nie 1,7V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak lub benchmark to niebylo by problemu bo juz cos takiego zrobilem i po naszemu :) , bazio mi pomogl i powstala wersja w html exel http://republika.pl/wiezaq/wc.rar html www.republika.pl/sajbujdowiec/pliki/kalkulator/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak lub benchmark to niebylo by problemu bo juz cos takiego zrobilem i po naszemu :) , bazio mi pomogl i powstala wersja w html exel http://republika.pl/wiezaq/wc.rar html www.republika.pl/sajbujdowiec/pliki/kalkulator/ TAAAAAAA !!!!! najfajniejszy jest ten kalkulator - moc sprzetu a zasialcz - za kazdym razem wynik = NaN :lol: - dajcie lepszy opis - jak nie mam czegos to nie pisac nic czy dac 0, co wklepac w Podaj ilosc plyt glownych/RAMu - z ukosnikem czy bez chodzi o ilosc fizyczna RAMu czy o ilosc modulow itd a tak ogolnie - to bardzo to fajne :D BTW nie prowokuj - bo jak na prawde zaczniemy Ciebie sledzic to co wtedy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 TAAAAAAA !!!!! najfajniejszy jest ten kalkulator - moc sprzetu a zasialcz - za kazdym razem wynik = NaN :lol: - dajcie lepszy opis - jak nie mam czegos to nie pisac nic czy dac 0, co wklepac w Podaj ilosc plyt glownych/RAMu - z ukosnikem czy bez chodzi o ilosc fizyczna RAMu czy o ilosc modulow itd a tak ogolnie - to bardzo to fajne :D jak masz to wpisujesz 1 jak nie to nic albo 0 plyta+ram trza wpisac 1 ,dalem to pole bo kazy (?) ma plyte glowna a ona i ram tez pobieraja kilka W a co do lepszego oipsu to jest w werji exel-a bo na www to tylko beta jak bedzie gotowa to dam znac BTW nie prowokuj - bo jak na prawde zaczniemy Ciebie sledzic to co wtedy :lol: :lol: :lol::?: :?: :?: :?: 8O 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ... BTW nie prowokuj - bo jak na prawde zaczniemy Ciebie sledzic to co wtedy :lol: :lol: :lol::?: :?: :?: :?: 8O 8O :?: co za znaki :?: przeciez sam napisales jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak... wszystkich z grupy na raz bylo by ciezko - i jak zaczelibysmy od Ciebie... :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak... wszystkich z grupy na raz bylo by ciezko - i jak zaczelibysmy od Ciebie... :?: :lol:nie chodzili mi o sledzenie mnie tylko chociaz tematow, a temat " wzorki do oc i nietylko " chyba mowi sam za siebie :evil: ale juz mniejsza o to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ...nie chodzili mi o sledzenie mnie tylko chociaz temato a tema : wzorki do oc i nietylko " chyba mowi sam za siebie :evil: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O O BOSHE :!: to bylo takie male OT dla "rozladowania napiecia" - nie rozumiem co tu roztrzasac :?: :?: :?: zreszta EOT :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...