Skocz do zawartości
e!Gr00bY

Wydzielanie ciepła.

Rekomendowane odpowiedzi

jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak lub benchmark to niebylo by problemu bo juz cos takiego zrobilem i po naszemu :) , bazio mi pomogl i powstala wersja  w html 

exel http://republika.pl/wiezaq/wc.rar

html www.republika.pl/sajbujdowiec/pliki/kalkulator/

TAAAAAAA !!!!!

najfajniejszy jest ten kalkulator - moc sprzetu a zasialcz - za kazdym razem wynik = NaN :lol: - dajcie lepszy opis - jak nie mam czegos to nie pisac nic czy dac 0, co wklepac w Podaj ilosc plyt glownych/RAMu - z ukosnikem czy bez chodzi o ilosc fizyczna RAMu czy o ilosc modulow itd

a tak ogolnie - to bardzo to fajne :D

BTW nie prowokuj - bo jak na prawde zaczniemy Ciebie sledzic to co wtedy :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TAAAAAAA !!!!!

najfajniejszy jest ten kalkulator - moc sprzetu a zasialcz - za kazdym razem wynik = NaN  :lol: - dajcie lepszy opis - jak nie mam czegos to nie pisac nic czy dac 0, co wklepac w Podaj ilosc plyt glownych/RAMu - z ukosnikem czy bez chodzi o ilosc fizyczna RAMu czy o ilosc modulow itd

a tak ogolnie - to bardzo to fajne :D

jak masz to wpisujesz 1 jak nie to nic albo 0 plyta+ram trza wpisac 1 ,dalem to pole bo kazy (?) ma plyte glowna a ona i ram tez pobieraja kilka W a co do lepszego oipsu to jest w werji exel-a bo na www to tylko beta jak bedzie gotowa to dam znac

BTW nie prowokuj - bo jak na prawde zaczniemy Ciebie sledzic to co wtedy  :lol:  :lol:  :lol:

:?: :?: :?: :?: 8O 8O :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

BTW nie prowokuj - bo jak na prawde zaczniemy Ciebie sledzic to co wtedy  :lol:  :lol:  :lol:

:?: :?: :?: :?: 8O 8O :?:

co za znaki :?: przeciez sam napisales

jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak...

wszystkich z grupy na raz bylo by ciezko - i jak zaczelibysmy od Ciebie... :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bys(cie) sledzil(i) grupe tweak...

wszystkich z grupy na raz bylo by ciezko - i jak zaczelibysmy od Ciebie... :?: :lol:

nie chodzili mi o sledzenie mnie tylko chociaz tematow, a temat " wzorki do oc i nietylko " chyba mowi sam za siebie :evil:

ale juz mniejsza o to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...nie chodzili mi o sledzenie mnie tylko chociaz temato a tema : wzorki do oc i nietylko " chyba mowi sam za siebie  :evil:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O O BOSHE :!:

to bylo takie male OT dla "rozladowania napiecia" - nie rozumiem co tu roztrzasac :?: :?: :?:

zreszta EOT :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi