tom34 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Dzień dobry! Mam taką sytuacje. Mam stałe łącze radiowe do internetu i chciałbym kupić router lub inne urządzenie ktore umożliwiłoby udostępnienie tego łącza na kilka komputerów ale najważniejsze przy tym jest to żeby każdy komputer mógł niezależnie przez to urządzenie korzystać z sieci (żeby jakiś komputer nie musiał być uruchomiony aby jakiś inny komputer mógł byc podłaczony do internetu). Router (lub inne urządzenie) musi mieć odłączalną antenę i 3 lub 4 porty LAN jako wyjścia dla komputerów które mogą korzystać niezależnie z internetu. Standard sieci radiowej z której korzystam to 802.11b. Od firmy która instalowała stały dostęp do internetu dostałem kartę sieciową: PLANET WL-8303 (info o produkcie np. na: http://sklep.1klik.pl/sklep/Karta_sieciowa..._8303/p186269/), kabel antenowy i antene która jest zainstaowana na zewnątrz domu. Proszę o podanie cen takich urządzeń (do ok 360 zł) Bardzo proszę o odpowiedź. Mój numer GG: 5981455 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...