k a m e r e k Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 dzisiaj zaczely mi sie pojawiac bledy jak tutaj po zamknieciu forefoxa i innych aplikacji np spysweeper co to za blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 moze to być saser, chociaż saser wywala troszke inny bład : Ale bardziej bym sie upierał ze pamieć niewyrabia.sprawdź memtestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Stawiałbym na błąd programu jednak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 przy mojej konfiguracji jak na dole (pamieci w 3 i 2 slocie dla dualu) kosci twinmosa na Mtec-ach wlaczylem memtesta najnowszegfo i niestety poparu h musialem przerwac ale miedzyczasie wyrzucil ok 1800 bledow - goldmemem musze to potwierdzic chyba no bo LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 dlaczego lol??oczywiśćie sprawdzasz memtestem ale nie z pod windowsa prawda??TYlko tym co butuje z płyty.Daj więcej V dla pamiątek.Ael chyba juz mamy winowajce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebok Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Na poczatku chciałbym powitać wszystkich użytkowników forum bo nowy jestem 8) mnie z kolei pojawia sie błąd nastepujacy:początek ten sam co wyżej ale numerek inny 0x038Bf9d8 co to za błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 pamieci juz wymienione i teraz zero bledow - normalnie ze flop bootowae szlo memtest i goldmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 k a m e r e k napisałeś ze pamieć wymieniałeś i zero błędów, ale pomogło :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nie ma juz komunikatow jak wyzej , memtest po 6 h nie pokazal bledow wiec hcyba ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...