Gość Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 wie ktos moze jak zmienic kolor gumki ktor jest na kulkach od myszy? bo malowanko farba to raczej odpada :? robie moda mojego a4tech wop-35 zrobilem joz stand-by moda (dioda nie przygasa) koncze skuzana tapicerke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 hm moze pisakiem ? jakis taki coby nie brudzil pozniej. W sumie najlatwiej i bez rozbierania myszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 yszke juz rozebralem wiec wiesz :] teraz tapicerke wycinam :] i jezdze sama elektronika po biurku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Ja bym ja w czyms namoczyl, powinno zadzialac. Ale musisz ja potem dobrze wysuszyc, bo bedziesz mial kolorowe biurko/podkladke. A caly proces powtorzyc kilka razy, zeby uzyskac trwalosc koloru ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 wydaje mi sie ze jemu chodzilo o rolke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 wie ktos moze jak zmienic kolor gumki ktor jest na kulkach od myszy? taaak ? rolke powiadasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ups ortograf :] mialo byc ó kółkach :] czyli rolka :] sorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...