MeHow Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jak w temacie. Totalnie nie jestem obeznany w drukarkach. Chodzi mi o drukarke do 350zl, max 450zl. Jakies pomysly? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 3650 - mam ja od niedawna i jestem bardzo zadowolony, bylbym bardziej jakby to byl diesel i nie zarl mi tyle tuszu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snipi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Polecam 5150 jest dosc ekonomiczna(pod wzgledem uzycia tuszu) zmiescisz sie w tej cenie, fajna:) ale wg mnie ma malo wyraziste kolory:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 hmmm... moze jakies inne wypowiedzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...