-=Rafal=- Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 witam, mam nstępujący problem: qpiłem płytę jak w tytule + P4 3.0, zamontowałem proc, pamięci i .... po wystartowaniu pojawia się ekran z logo P4 HT, wciskam DEL, pojawia się ekran z prawidłowo rozpoznanym prockiem ilością pamięci itd ... potem następują dwa piski i płyta się wyłącza! nie jest to wina zasilacza, mam Antec 380 True Power, pamięci chyba też odpadają ... próbowałem z Kingstonami, GoodRam, Ncośtam ... ciągle tan sam objaw .. dwa piski i cisza. o co chodzi 8O ?? pomocy :!: :?: Rafał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Poszukaj w instrukcji płyty co oznaczają owe dwa piski.Bios cos sygnakizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 moze ma za niskie obroty i mobo sie wylacza. Mialem tak na starutkiej a7n266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zobacz jaka jest temperatura bo może tak być że komp sie przegrzewa i sie wyłącza.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...