CyberDe@th Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dzisiaj rano w radiu uslyszalem fajna wiadomosc: Wpisujac w wyszukiwarce Google.com: "go to hell" pierwszy wynik, jaki otrzymujemy to strona Microsoftu!!! Sprawdzcie sami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dzisiaj rano w radiu uslyszalem fajna wiadomosc: Wpisujac w wyszukiwarce Google.com: "go to hell" pierwszy wynik, jaki otrzymujemy to strona Microsoftu!!! Sprawdzcie sami. dobre :) i prawdziwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Może i dobre. Tylko wezłem se w na www.google.com, wpisałem - go to hell - i co???? I nic, żadnego linka do Microshitu. Więc ktoś chyba ściemniał. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Może i dobre. Tylko wezłem se w na www.google.com, wpisałem - go to hell - i co???? I nic, żadnego linka do Microshitu. Więc ktoś chyba ściemniał. :mrgreen: Bo musisz wpisać "go to hell" w cudzysłowiu żeby szukało jako całego wyrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 hehehe..działa :lol: :lol: :lol: :lol: A szczęśliwy traf to już wogóle :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Po chwili zczaiłem, że powinienem dać w cudzysłowiu. Wynik jest dobry na maxa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 tia, zawsze twierdzilem ze google to dobra wyszukiwarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 tia, zawsze twierdzilem ze google to dobra wyszukiwarka Dobre :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Hehe, zajebiste :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 cczy jest to psrawa szatana, czy tylko przypadek, prze pana? :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Hieh, moshe i szatana ale zgadzam sie ze stwierdzeniem -> go to hell Microsoft :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 co trzeba wpisac zeby wyskoczylo tweak.pl ???? ``idz do lasu`` ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 cczy jest to psrawa szatana, czy tylko przypadek, prze pana? :D :lol: Czyżbyśmy Kazika lubili? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Where do you want to go today? GO TO HELL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Coś nie działa. :? Mi na pierwszym miejscu wyszło. www.hell.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Bo trzeba wpisac w cudzyslowiu: "go to hell". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 działa w cudzysłowiu napisz. :lol: :lol: Super :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 działa w cudzysłowiu napisz. :lol: :lol: Super :lol: :lol: W cudzysłowiu działa. :D I nie trzeba google.com, działa nawet na google.com.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 nie z byle powodu to moja ulubiona wyszukiwarka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 a moze zrobimy konkurs kto znajdzie strone tweaka jakims fajnym wyrazeniem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 oj ktos tu nie lubi microsyfu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Zawsze uważałem że z Google można dobre rzeczy znaleźć, ale żeby aż tak była prawdomówna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Hehe, zajebiste :). [OT] Kaloryfer, co przedstawia twoje logo ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 [OT] Kaloryfer, co przedstawia twoje logo ? 8O Jakąś rybę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 O ile pamiętam pisali o tym na pc.lab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 a wiecie co na 3 miejscu? AOL - buehehehehehehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 a wiecie co na 3 miejscu? AOL - buehehehehehehehehehe A wiecie dlaczego tak jest? Nie wiecie. A ja wiem i Wam nie powiem ;-) Zajrzyjcie nainne fora jak ktoś się checie dowiedzieć prawdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 "wiem, ale nie powiem" - hmm przypominam sobie takie texty z przedszkola :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 "wiem, ale nie powiem" - hmm przypominam sobie takie texty z przedszkola :lol: :lol: :lol: :lol: Ty też? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...