jarek99 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 witam mam dylemat co wybrac Intel Pentium 4 (S478) 2.40 GHz (FSB 533) Prescott czy Intel Celeron D335 2.80 GHz BOX i do tego plyte Gigabyte GA-8I865P-G Intel 865P BOX + Gb LAN. co mi mozecie poradzic ew. moze zmiana plytki no i ktory procek ?? z gory dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Jeśli chodzi o proca i jego wydajność to celina odpada w przedbiegach. Na temat mobo się nie wypowiem bo sie nie znam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 400MHz rewolucji nie uczyni... a co do płyty... rozejrzyj sie po forum i popatrz jakie moba maja intelowcy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz251 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 bierz pentiuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Sorry, że znowu rozpoczynam odwieczną wojnę, ale brałbym AMD Athlona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 jezeli juz tak... to bierz jakigos athlona... 64 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 nie no AMD rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Nom i znowu sie zaczyna :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Athlona bo droższy LOL... Z dwóch powyższych bierz P4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Athlon+mobo=taniej niż P4+mobo IMHO :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nie, nie tak kazik... athlon+mobo=pentium :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 bierz pentiuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 bierz Pentiuma - przesiadlem sie wlasnie z platformy AMD i dopiero teraz poznalem co to stabilnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Bierz pentiuma i jakies dobre mobo np. Abit IS7-E; jesli chcesz zaoszczedzic to jakis Bartonek 2500+ np. i tez jakis Abit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 bierz Pentiuma - przesiadlem sie wlasnie z platformy AMD i dopiero teraz poznalem co to stabilnoschehe a to dobre moze teraz mi wyjasnisz co to stabilnosc skoro juz wiesz:D a jak mam nazwac to ze u mnie komp chodzi po 12 godzin dziennie i nic mu sie nie dzieje? oswiec mnie bo jakos jestem laikiem w tych sprawach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 bierz Pentiuma - przesiadlem sie wlasnie z platformy AMD i dopiero teraz poznalem co to stabilnosc przemo77 gratulacje :] nawet meczac winxp przy testowaniu nowych ,dzieł' w cpp moj AMD sie nie wiesza :> o ile mozna mowic w tym przypadku o niestabilnosci procka.. :> a moj komp chodzi 23/24 :> swoja droga.. twoj post kojarzy mi sie z reklama podpasek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 bierz Pentiuma - przesiadlem sie wlasnie z platformy AMD i dopiero teraz poznalem co to stabilnoscja też się wypowiem :D właściwie to może powiesz co miałeś takiego niestabilnego, co się dzialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 A w czym niby AMD'ki sa nie stabilne 8O Szanuje ludzi ktorzy maja wlasne zdanie ale jesli pokrywa sie to z faktami ,a ty tu wypisujesz kompletne bzdury :lol: . Sam na dluzszy czas przesiadlem sie z AMD na INTEL i znow na AMD i nie mialem dotychcasz problemow ze stabilnoscia w przypadku tych obu firm. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 bierz Pentiuma - przesiadlem sie wlasnie z platformy AMD i dopiero teraz poznalem co to stabilnoscWypisujesz bajki wciskane przez Intela dla ociemniałych ludzi ślepo wierzących w to co pisze w swoich reklamach. Niby w jaki sposó Intel jest stabilniejszy :?: Ja jakoś różnicy nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Dobrze postawiony system, stabilne napięcia, dobre sterowniki i masz naprawde stabilną platforme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...