Jabar83 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Temat juz dawno powinien byc zamkniety :? ,ale chce tu wyjasnic m.in panu bachus81 ze nie najezdzam na Nvidie ktora uwazam zreszta za porzadna firme ,jedyne zasztrzezenie mam do NIEKTORYCH FX'ow ktore nie uwazam za zbyt udane :twisted: Moze i przesadzilem ze 5900 to syf totalny i BARDZO PRZEPRASZAM jesli urazilem ktoregos z fanow Nvidii P.S Niech ktos zamknie ten topic bo juz i tak goraca atmosfera sie zrobila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 spoko, nie wszyscy Ati maniacy to patałachy :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 ciekawe czy Ty wogóle masz choć troszkę rozumu no ale nie mozna od J-A-J-a wiele wymagać moze jeszcze sie rozwiniesz :?: 8) Niech ktoś mu wstawi punkty karne, "początkujący uczestnik" a się rzuca. Wiesz to że jesteś sprzedawcą nic nie znaczy, bo ja mieszkając w warszawie, jeżdżąc na giełde przynajmniej raz na miesiąc, inteligentnych i znających się na sprzęcie sprzedawców spotkałem niewielu. Ty niestety zaliczasz się do tych co składają kompy typu P4 3.4 GHz, FX5200 64bit, 128 DDR, 40 GB dysk.... a no i oczywiście Codegen 300 Watt! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 hehehe ani razu takiego kompa nie złozyłem,jak juz to polecam Radeony np. HIS 9550 128 bity i Bartony 2500+ lub Sempy 2500+ na Nforce2 :D (do tanich zestawów) jeździć na giełdę,a kupować to często dwie różne rzeczy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Dlatego napisałem mieszkając w warszawie, chodziło mi o dostęp do wielu sklepów. Części komputerowe kupuje dość często, jak nie sobie, to znajomym. Możesz mnie ganić, ale swojego zdania na temat FX nie zmienie... Ty pewnie też nie, albo przynajmniej nie teraz. Już nie będe odpisywał w tym topicu, bo wszystko co miałem do napisania, napisałem. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...