Gość Sajron Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Potrzebna jest mi przeglądarka ,która ma możliwość zwinięcia do traya.Znacie jakieś???Piszcie (oprócz Avant Browsera bo tą mam :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Firefox + rozszerzenie MinimizeToTray. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sajron Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 dzięki, podaj mi tylko linka z kąd mam sciągnać te rozszerzenie MinimizeToTray. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Przecież podałem. [url=http://minimizetotray.mozdev.org/]MinimizeToTray[/url]Ale ok : http://downloads.mozdev.org/minimizetotray...ray/msvcr71.dll - skopiuj do katalogu Firefox'a. http://downloads.mozdev.org/minimizetotray...imizetotray.xpi - zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 W Operze mozna... i nie potrzebujesz pluginow... ;-) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 ... i nie potrzebujesz pluginow... ;-)Firefox z założenia jest "gołą" przglądarką, którą dostosowujesz do własnych potrzeb właśnie za pomocą rozszerzeń. Dla mnie to duża zaleta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sajron Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 jak mam zainstalować ten drugi pliczek z rozszeżeniem xpi jakim programem to sie otwiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Najprościej będzie jak zapiszesz go na dysku. W Firefoxie wejdź do Tools --> Extensions i "wrzuć" ten plik do okienka extensions. Możesz też instalować bezpośrednio z sieci - klikasz na link, u góry ekranu pojawi się pasek informujący o tym, że strona chce zainstaować oprogramowanie. Kliknij na pasek i dodaj tę stronę do listy tych, które mogą instalować rozszerzenia. Po ponownym kliknięciu na link pojawi się okienko instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 W Operze mozna... i nie potrzebujesz pluginow... ;-) Pozdro! Jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7acus Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 W Operze mozna... i nie potrzebujesz pluginow... ;-) Pozdro! Jak?najprościej użyć skrótu Ctrl + H można też przeciągajac przycisk "Hide Opera" z tej stronki http://nontroppo.org/wiki/CustomButtons#various :wink: albo odpowiednio ręcznie edytujac plik standard_toolbar (1).ini :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Maxthon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 swat-department - Maxthon to w zasadzie nakladka na IE, a ten jest dziurawy jak cholera, wiec ja na Twoim miejscu nie polecalbym tego produktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 wiesz wymieniony przez autora tekstu Avant Browser to też nakładka. Edit: sypnął mi się maxthon i mam Avant Browser :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...