tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 No jeszcze jeden dam temacik bo za duzo tych pytan do 2 tematow. 1) odnosnie AGP ile dac Aperture size(mam 64)? 2) Czy dac fast write(ja to wlaczylem) 3) master 1 WS write(mam wylaczone) 4) master WS Read(mam wylaczone) jeszcze inne pytania: 5) czy dac memory hole? 6) System bios cacheable 7) Video ram cacheable (5,6,7 mam wylaczone) 8) Spread spectrum (tez dis) 9) jakie napiecie wytrzyma duren 1000 u mnie na razie ma 1.744 10)na jakim napieciu pracuja normalnie pamiatki ddr 266 (moge je zwiekszyc ale nie wiem od ilu wychodze. 11) Jaka temp. wytrzyma ten duren?u mnie po podkreceniu do 1160 (pracuje stabilnie ) ma przy zamk.obudowie max.47 stopni. 12) kolejne lamerskie pytanie:mam wiatrak 2 zylowy czy moge go podlaczyc do 3 zylowego gniazdai tylko po prostu nie bedzie sensora w nim? Wiem ze to sporo pytan i ze to juz 3 temat wrzucam ale licze na wasza pomoc(fachowa!-bo brak mi kasy na dalsze ladowanie w niego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 1. 64 - 128 zalezy od karty graficznej 2. mozesz miec wlaczone (nie wszystkie karty graficzne maja ta funkcje), jezeli sytem jest niestabilny wylacz 3 i 4. kiedy wlaczone, system bedzie szybszy, jezeli sie zawiesza zostaw wylaczone 5. wlaczone 6. wylaczone 7. wylaczone 8. wylaczone 9. 10. 11. 12. tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 8) Moja propozycja: 1. Połowa ilości pamięci RAM 2. W zasadzie tylko przy GeForce 3. Enable 4. Enable ... 9. NA TWOJE RYZYKO: 1,79V u mnie, ale może i 1,85V 10. 2,7V 11. Pewnie wytrzyma i 70'C, tylko jak długo trzymaj go w okolicach 45'C 12. Możesz, nie będzie odczytu prędkości (zalecałbym jednak 3-żyłowy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 8) Moja propozycja: 1. Połowa ilości pamięci RAM 2. W zasadzie tylko przy GeForce 3. Enable 4. Enable ... 9. NA TWOJE RYZYKO: 1,79V u mnie, ale może i 1,85V 10. 2,7V 11. Pewnie wytrzyma i 70'C, tylko jak długo trzymaj go w okolicach 45'C 12. Możesz, nie będzie odczytu prędkości (zalecałbym jednak 3-żyłowy) moj duren nie chce stabilnie pracowac powyzej 116 mhz(mnoznik nie zmieniany) seria ahhaa.wiec powiedz mi na ile zes tego swego przekrecil?i na jakim chlodzeniu.Po co zwiekszyles napiecie o 0,05?no i jak temp procka masz przy zamknietej obudowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2002 moj duren nie chce stabilnie pracowac powyzej 116 mhz(mnoznik nie zmieniany) seria ahhaa.wiec powiedz mi na ile zes tego swego przekrecil?i na jakim chlodzeniu.Po co zwiekszyles napiecie o 0,05?no i jak temp procka masz przy zamknietej obudowie... Ja lecę na 9x133 (czasem 9x139 ale się wiesza). Co do napięcia tyle, bo pomogło ;-) Temperatura 39/45 'C obudowa oczywiście otwarta. PS. odblokuj mu mnożnik bo z 10x raczej nic nie pokręcisz nie wiem czy komukolwiek poszedł na 1330 przy AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...