Gość bazyl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 mam problem chce kupic abita nv7 kosztuje okolo 300zl i do tego jeszcze procka takiego do 280 zl i tu mam wybor miedzy athlonem 2000+ a sesmpronem 2400+ komp bedzie oczywiscie poddany o/c i niewiem co jest do tego lepsze chodzi oczywiscie o wynik koncowy prosze poradzcie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Chodzilo Ci zapewne o Abita NF7 :wink: To dobry wybor mam i nie narzekam. Co do procka to bierz athlona taktownie maja to samo ale athlon jest zapewne na nowszym rdzeniu thorton i istnieje mozliwosc zrobienia z niego bartona :D Co do semprona to stary t-bred z szyna 333 :? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 A jezeli ten 2000+ to Thoroughbred? thortony sa juz niemal niedostepne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Masz racje jest taka mozliwosc ale sprawdzic nie zaszkodzi :wink: Ale i tak lepiej brac tego athlona ze wzgledu na wyzszy mnoznik :D Latwiej go bedzie mozna o/c :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Sempron ma niezaprzeczalne WADY. Sa to niski mnoznik przez co musisz miec dobre=drogie pamieci abys mogl przy sensownych timingach je poscic na znosnym FSB. Po drugie ten mnoznik jest zablokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkia Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 BAZYL Lepiej się wybierz na wakacje :!: :!: :!: Wa-wa rządzi sąsiedzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...