smyk_pl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Witam! Sprzet jak w temacie chodzil w dualu sprawnie pol roku, pewnego dnia zalaczam kompa i zaraz alarm z pc speakera a na wyswietlaczu plyty komunikat C1. Po dluzych testach okazalo sie ze pamieci dzialaja dalej tyle ze kazda osobno. Razem w dualu czy normalnie komp nie wlacza sie. Moze ktos wie dlaczego tak sie stalo ?? Teraz jade na 256mb :? dodam tylko ze stalo sie to niedlugo po przesiadce na radeona 9800se i kilka razy po jego zamontowaniu komp nie zalaczyl sie a na wyswietlaczu plyty bylo 2b juz sam nie wiem co mam robic HELP :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 moze jak radka dolozyles to zasilacz ci siada ?? sprobowales zminic miejscami mem ?? dla spokoju wyjmij na jakisz czas bateryjke z biosa , potem ustaw zwore na czyszczenie biosa poczekaj kilka minut wloz bateryjke odpal kompa i zobacz czy dalej to samo sie dzieje , jak sie dzieje to samo wal do kumpla po ramy wsadz jego zobacz czy dziala jak dziala wsadz swoj mem do niego jak pojdzie , bier zasilacz pozadny wsadz do siebie i looknij czy chodzi , to jedyne co mi do glowy przyszlo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk_pl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Zasilka to Chieftec 360W z aktywnym PFC, zamienialem miejscami mem, czyscilem i fleszowalem bios, inne ramy chodza, moje u kumpla z epox 8rda3+ to samo co u mnie a na ECS k7vza chodza wszystko to juz robilem. Nie wiem tylko dlaczego nagle przestaly dzialac w parze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 a nie zmieniales nic w kompie? nie rozkrecales go? ja kiedysa tak mialem jak mi srubka do mocowania plyty zwierala bank pamieci:D za nic w swiecie nie chodzily w dualu only osobno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk_pl Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 a nie zmieniales nic w kompie? nie rozkrecales go? ja kiedysa tak mialem jak mi srubka do mocowania plyty zwierala bank pamieci:D za nic w swiecie nie chodzily w dualu only osobno Nic nie robilem a pamieci na kazdej plycie na nForce nie dzialaja razem :( sprawdzone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...