Gość NoNam3 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Moze mi ktos napisac cos o tej karcie , czy warto ja kupic czy lepiej omijac z daleka :P?? Powercolor Radeon 9800 PRO 128MB DDR (256bit), TV&DVI, retail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariofranek Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 warto sam mam taką, karta identyczna z referencyjną, starannie wykonana,dwa lata gwarancji.Firma po prostu w Polsce mało znana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 za jaką cene możesz ją kupić i na jakiej revizji chipsetu zobacz też na jakich pamiątkach ja mam karte powercolor co w podpisie i narazie zero problemów generalnie prawie wszystkie radki 9800pro są takie same różnią się pudełkami i naklejkami te najlepsze były produkowane na pcb od radków 9800xt , jest gdzieś topick o podkręcaniu radków 9800... ,tam znajdziesz więcej informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...