beriam Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dostepny jest przez aktualizacje oraz na stronie Billa :D http://www.microsoft.com/windows/windowsme...asp?displang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 dziekujemy ci escidżnonson za szezenie diabelskiego oprogramowania wuja bila :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ciekawe czy można było zrobić coś gorszego od WMP9... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dostepny od prawie dwoch tygodni...... masz reflex:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 I jaki jest nowy WMP? Tragiczny czy tylko straszny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dostepny od prawie dwoch tygodni...... masz reflex:) Tylko jakos cicho tu o tym , a jak widac nie wszyscy sa w temacie jak TY :lol: I jaki jest nowy WMP? Tragiczny czy tylko straszny? Moim zadaniem interfejs ma dosc ciekawy i smiga szybciej jak poprzednie wersje . Uprzedzam ze to tylko moje prywatne odczucia, zeby nie bylo ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ma ladniejsze ikonki!! !! !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Tak prezentuje sie wizualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Z WMP10 korzystam od lipca i nawet może byc. Szybszy od poprzednich wersji, trochę nowych funkcji tylko ten nowy wygląd jakoś nie do konca mi odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ciekawe czy można było zrobić coś gorszego od WMP9... ?Napewno, mi sie wmp9 bardzo podoba, szkoda ze nie ma wbudowanej funkcji do napisów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Napewno, mi sie wmp9 bardzo podoba, szkoda ze nie ma wbudowanej funkcji do napisów....Instalujesz sobie ffdshow packa, wchodzisz w ustawienia i wlaczasz napisy. Od tej pory cieszysz sie napisami w w/w programie i :gitara2: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Tak prezentuje sie wizualnieCoś nie za piękny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Napewno, mi sie wmp9 bardzo podoba, szkoda ze nie ma wbudowanej funkcji do napisów....Instalujesz sobie ffdshow packa, wchodzisz w ustawienia i wlaczasz napisy. Od tej pory cieszysz sie napisami w w/w programie i :gitara2: :wink:Ja to wiem, ale sam w sobie mógłby mieć to wbudowane. Nowe WMP też mi sie bardzo podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 eee tam bardzo ładny jest ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Ładny to jest Xine :P Łatwy, szybki, prosty i przjemny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Xine, tylko czemu w starszej wersji mozna bylo wczyac napisy a w nowszej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 wygląda beznadziejnie i nie podoba mi się, czy da się zrobić aby wyglądał ja seria 9 ? (chodzi zeby ikonki byłu po lewej a nie u góry) pozatym wydaje mi się ze chodzi troche lepiej i szybciej niż 9 ogólnie. Ps. Link coś nie działa z fotkami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...