Gość pikolo6 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ma ktoś z was wiatraczek na mostek północny Abita IS7/IC7 starego typu taki jak ten http://www.abit-poland.com/prod_show_photo...jpg&model=IS7-E to zchęcią bym go od was kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ma ktoś z was wiatraczek na mostek północny Abita IS7/IC7 starego typu taki jak ten http://www.abit-poland.com/prod_show_photo...jpg&model=IS7-E to zchęcią bym go od was kupił. Hmm a po co ci ten wyjec? Zapodaj Zalmana zlotego lub niebieskiego a nastanie błoga cisza 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ja juz kupiłem nowy wiatraczek tylko teraz potrzebuje tej zapinki spod niego no to ma ktos go do sprzedania a najlepiej samą tą zapinkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 tej po prawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ludzie nie ma nikt na sprzedaż takiego wiatraczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pikolo6 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 no a nie wie ktoś gdzie to można kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 :evil: Ile tych postów jeszcze napiszesz. Naucz się obsługiwać edycję postów bo widzę, że masz z tym problemy. ps. kto usunął stąd mój poprzedni post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...