ftd Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam , mieszkam w sopocie i mam do wyboru DSL od tpsy lub wlasnie chello. Zdecyduje sie chyba na chello w wersji plus (od niedawna 3mbit/384kbit), mam jednak kilka pytan do posiadaczy tego lacza, mianowicie: - Czy to prawda ze niektore porty sa blokowane przez adminow chello?Pytam tu o porty p2p - soulseek , emule itd. - Jak wyglada sprawa transferow rzeczywistych?Ile wynosi (REALNIE) max downstream i upstream? - Ile czeka sie na zalozenie tego lacza?Dodam ze mam kablowke z UPC w domu. - Jak jest z awaryjnoscia?Czesto 'pada'? dziekuje za odp pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Odp.1. Porty P2P AFAIK nie są blokowane. Odp.2. Download stały - średni na poziomie 360 KB/s (o ile serwer na to pozwoli). Upload 45-48 KB/s. Odp.3. Czeka się od 24 do 72 godzin. :) Odp.4. Awarii brak. To nie TP SA. plus jest super OK ofertą. :) Te 360 KB/s naprawdę robi wrażenie (za takie pieniądze). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...