spx Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Marzy mi sie wyprowadzenie dwoch diodek od karty sieciowej zintegrowanej w abit-nf-7s2g na przod obudowy. ma ktos pomysl? bo wylutowanie standardowych ledow i podlutowanie tam kabelkow to troche zbyt precyzyjna robota. a moze sie myle? a moze da sie jakos podpiac pod kabel sieciowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 niestety musisz albo dolaczyc do tych diod rownolegle i kablami na przod albo wylutowac je i przeniesc kabelkami na przod :) inaczej sie nie da chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spx Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 eh wiec chyba sie nie da wcale bo to gniazdo jest zabudowane i w ogole nie ma dostepu te diody nawet ledwo widac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 mozesz sprobowac dolutowac kabelki nie od strony diod , tylk z drugiej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 jaka precyzyjna.... pewnego pieknego... dnia.. wpada do mnie sąsiad (nazwiska nie pamiętam... :lol:) i mówi.. 'kazik przylutuj mi tu diody na 40 cm przewodzie'... wziełem więc lutlampe... ksz ksz... za 2 minuty było gotowe... trudniejsza była wymiana scalaka z karty muzycznej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...