August Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ile można max. dac za takiego uzywanego GeForce'a? Jaki jest najlepszy producent? Jakie ma minimalne wymagania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ile można max. dac za takiego uzywanego GeForce'a? Jaki jest najlepszy producent? Jakie ma minimalne wymagania? ponad miesiac temu za swojego prolinka gf2 ti vx 64ddr tvout dostalem 280 pln :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 dobre są prolinki. ja bym dał 270 może do 300 jak jakiejś bardzej firmowej marki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 dobre są prolinki. ja bym dał 270 może do 300 jak jakiejś bardzej firmowej marki ja bym tak nie powiedzial, po wlozeniu do mojeje nowej mobo zaczela sie krzaczyc takze nie jest az tak rozowo BTW ja bym dal nie wiecej niz 220 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;) dam ci 150 od reki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Ja miałem od Leadteka i kręcił się bardzo fajnie. No i jeszcze miał fajny hardware monitor :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;)skoro to Tobie zalezy - jak bez gwarancji gora 180-200zl (za BOX'a i z reszta dupereli), jak z gwarancja to dolicz 3-5zl za kazdy miesiac :!: Ile można max. dac za takiego uzywanego GeForce'a? Jaki jest najlepszy producent? Jakie ma minimalne wymagania? ad1 od kogo (obcy z ulicy, dobry znajomy, itp), jaka firma i czy ma jeszcze gwarancje ??? ad2 ELSA - za troche lepsza jakosc obrazu niz reszta :!: ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 niedawno dostalem za mojego 290zl na allegro gefroce2 ti firmy Pine ale to juz bylo kolo 2 miesiecy temu;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;)skoro to Tobie zalezy - jak bez gwarancji gora 180-200zl (za BOX'a i z reszta dupereli), jak z gwarancja to dolicz 3-5zl za kazdy miesiac :!: Ile można max. dac za takiego uzywanego GeForce'a? Jaki jest najlepszy producent? Jakie ma minimalne wymagania? ad1 od kogo (obcy z ulicy, dobry znajomy, itp), jaka firma i czy ma jeszcze gwarancje ??? ad2 ELSA - za troche lepsza jakosc obrazu niz reszta :!: ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow Ad1 Allegro Ad3 Pytajac o wymagania chodzilo mi o to jaki procesor powinien byc aby karta pracowala na max. swoich mozliwosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja malem LEADTEK WINFAST GEEFORCE 2 ULTRA pamiatki 4ns standardowe taktowanie 270/500 karte puscilem 310 na 560 chodzila jak marzenie a pozniej przenioslem sie na gf3ti200.Karta w wersji box miesiac temu poszla na allegro za 435 zl :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 1. Zależy w jakim stanie, z gwarancją czy bez?? 2.Najlepiej Gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a ja swojego gf2mx 32sdram puściłem za 112 zeta :D wiem że to nie dużo ale dobrze że wogóle poszedł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;)dam ci 200zł od reki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja sprzedam swojego Winfasta Titanium za 200 zeta na 6 miesiecznej gwarancji. Jest ktos chcetny, swietnie sie kreci!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ...Jakie ma minimalne wymagania?...ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow Ad3 Pytajac o wymagania chodzilo mi o to jaki procesor powinien byc aby karta pracowala na max. swoich mozliwosci. to sie wreszcie zdecyduj - czy pytasz o minimalne wymagania czy o optymalne co do Allegro - najpewniejsza metoda to odbior osobisty i przetestowanie towaru na miejscu zakupu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ja sprzedałem qmplowi G2ti 225/400 (palita) za 280. Ma on jeszcze 6 miesiecy gwarancji na niego , a taq po za tym swietnie sie kreci (sciagaj pory :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a ja jestem fanatykiem CREATIVE'a kart i wszystkiego co robia dla mnie to firma kult i bede kupowal zawsze jej produkty juz teraz sie przymierzam by kupic jakas grafe Creative (wiem ze robia to w msi ale to bez znaczenia) mam jeszcze starusienka TNT 16MB PCI CREATIVE i super dziala!!!!! :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 a w ogole jesli chodzi o firmy to jest jedna taka fajna CANOPUS tak to sie pisalo chyba kiedys robili super karty i teraz slyszalem ze tez super ale bardzo drogie ja za gf2 dalbym do 250 zl.... dobrej firmy i z bajerami bo za 300 mam ati 7500 i wypas:) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 opchne swojego gf3ti200 w dobre rece gwarancji jeszcze z 30 miesiecy :)oferty na priva lub tanaka_san@wp.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 ...Jakie ma minimalne wymagania?...ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow Ad3 Pytajac o wymagania chodzilo mi o to jaki procesor powinien byc aby karta pracowala na max. swoich mozliwosci. to sie wreszcie zdecyduj - czy pytasz o minimalne wymagania czy o optymalne co do Allegro - najpewniejsza metoda to odbior osobisty i przetestowanie towaru na miejscu zakupu :!: Chodzi mi o optymalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A ja sprzedam swojego Winfasta Titanium za 200 zeta na 6 miesiecznej gwarancji. Jest ktos chcetny, swietnie sie kreci!! Ile i jakie ma pamieci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...