Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;)

skoro to Tobie zalezy - jak bez gwarancji gora 180-200zl (za BOX'a i z reszta dupereli), jak z gwarancja to dolicz 3-5zl za kazdy miesiac :!:

Ile można max. dac za takiego uzywanego GeForce'a?

Jaki jest najlepszy producent?

Jakie ma minimalne wymagania?

ad1 od kogo (obcy z ulicy, dobry znajomy, itp), jaka firma i czy ma jeszcze gwarancje ???

ad2 ELSA - za troche lepsza jakosc obrazu niz reszta :!:

ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh a ja sie bujam z Creative GF2GTS :( Psie pieniądze mi dają scandaaaaal. Ile dalibyście ?? ;)

skoro to Tobie zalezy - jak bez gwarancji gora 180-200zl (za BOX'a i z reszta dupereli), jak z gwarancja to dolicz 3-5zl za kazdy miesiac :!:

Ile można max. dac za takiego uzywanego GeForce'a?

Jaki jest najlepszy producent?

Jakie ma minimalne wymagania?

ad1 od kogo (obcy z ulicy, dobry znajomy, itp), jaka firma i czy ma jeszcze gwarancje ???

ad2 ELSA - za troche lepsza jakosc obrazu niz reszta :!:

ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow

Ad1 Allegro

Ad3 Pytajac o wymagania chodzilo mi o to jaki procesor powinien byc aby karta pracowala na max. swoich mozliwosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja malem LEADTEK WINFAST GEEFORCE 2 ULTRA pamiatki 4ns standardowe taktowanie 270/500 karte puscilem 310 na 560 chodzila jak marzenie a pozniej przenioslem sie na gf3ti200.Karta w wersji box miesiac temu poszla na allegro za 435 zl :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Jakie ma minimalne wymagania?

...ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow

Ad3 Pytajac o wymagania chodzilo mi o to jaki procesor powinien byc aby karta pracowala na max. swoich mozliwosci.

to sie wreszcie zdecyduj - czy pytasz o minimalne wymagania czy o optymalne

co do Allegro - najpewniejsza metoda to odbior osobisty i przetestowanie towaru na miejscu zakupu :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem fanatykiem CREATIVE'a kart i wszystkiego co robia dla mnie to firma kult i bede kupowal zawsze jej produkty juz teraz sie przymierzam by kupic jakas grafe Creative (wiem ze robia to w msi ale to bez znaczenia) mam jeszcze starusienka TNT 16MB PCI CREATIVE i super dziala!!!!! :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w ogole jesli chodzi o firmy to jest jedna taka fajna CANOPUS tak to sie pisalo chyba kiedys robili super karty i teraz slyszalem ze tez super ale bardzo drogie

ja za gf2 dalbym do 250 zl.... dobrej firmy i z bajerami bo za 300 mam ati 7500 i wypas:) :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Jakie ma minimalne wymagania?

...ad3 plyta glowna z AGPx2 - zeby nie bylo problemow

to sie wreszcie zdecyduj - czy pytasz o minimalne wymagania czy o optymalne

co do Allegro - najpewniejsza metoda to odbior osobisty i przetestowanie towaru na miejscu zakupu :!:

Chodzi mi o optymalne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...