Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam. Mam pytanką jak najbezpieczniej usunąć pastę z jądra Athlona?? Z Pentiumka to rzecz prosta ma ochtonę... ale z Athlonka się trochę boję. Proszę o podanie jakiejś pewnej i sprawdzonej techniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znowu Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ja to robie tak: Wycieram ta grubsza warstwe takimi patyczkami do czyszczenia uszu :oops: Nastepnie reszte przecieram wacikami nasaczonymi spirytem. I smiga. Nawet nie trzeba uwzac na nacisk lub cokolwiek takiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Hmmm..... Delikatuśne te Athlonki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 A spirytkiem tym 99% czy może tym medycznym "salicylowym" czy jakoś tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znowu Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Od biedy moze byc. Ale juz lepsze jest zastosowanie nawet jakiegos dezodorantu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Wytrzyj szmatka nasączoną spirytem. A jak nie masz to srajtaśmą :D z tym chyba nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 uzyj byle jakich perfumów i patyczka do czyszczenia uszu.i po sprawie topic mozna zamknac :].pozdro600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 na początku wyszoruj szczoteczkądo mycia zębów a później szmatka i spiricik (tylko niedużo bo szkoda ;) ) Pozdro i miłego czyszczenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 a tam do wody i pasta do zebow + szczotka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Fakt można zamknąć... Bo niektórzy starają się być dowcipni z marnym skutkiem, a po co mają się daremnie starać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 oni nie sa smieszni... ppomysl ze szczotka i woda jest dobry... sam tak czyscilem durona 800 i po takim zabiega dzialal tak jakpowinien... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ja preferuje Rozpuchola Nitro, nawet plastik topi więc pasta to dla niego zaden problem :twisted: 8O Szkoda spyrola :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 WD40 i szmatka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Hmmm..... Delikatuśne te AthlonkiAle za to nie przepłaca się za skorupkę. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ale za to nie przepłaca się za skorupkę. Ale za to komputer robi Ci wszystko co chcesz bez potrzebnych restartów, jak to bywa z athlonami... 9 godzin i ja dalej jak po włączeniu!!! Ściągam, gadam na Skypie i kto tu mówi o przepłaceniu za skorupkę, za którą nie dałem wcale tak dużo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ale za to komputer robi Ci wszystko co chcesz bez potrzebnych restartów, jak to bywa z athlonami... 9 godzin i ja dalej jak po włączeniu!!! Ściągam, gadam na Skypie i kto tu mówi o przepłaceniu za skorupkę, za którą nie dałem wcale tak dużo...Co ty za głupoty pierd0lisz :lol: Sorki za ostre słowa ale tamte czasy już dawno mineły :!: Tak, kiedyś za czasów durni 600 pierwsze płyty gł. były problematyczne ale to wynikało z niedogadania się producentów i błędnych specyfikacji :!: Teraz składasz kompa, (nawet z ECSa którego tak nie lubię) zapuszczasz cokolwiek co go obciąży w 100% i to działa jak długo tylko chcesz. "Tak bywa z Athlonami" -jakiś bajek się naczytaleś. No może czasem jakiś ciach!1any zasilacz się sypie "Codagen czy magaszajs" fakt ma prawo jak ktoś świadomie nie montuje mu połowy elementów i sprzedaje za 30zeta to cudów nie można od niego wymagać :!: Ale nie pisz mi tu że to wina Proca że zasilacz destabilizuje cały system :!: Dobra, starczy bo mnie zaczyna unosić nad klawiszami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Miałem Athlona 1,5 roku i zmianę widzę po tygodniu pracy... Ale mniejsza z tym. Zamykajcie ten temat!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Jeszce ja przed zamknieciem: Zmywacz do paznokci idealnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Krum ,widac ktos niezbyt obeznany ci skladal tego kompa na athlonie ;). U mnie komp chodzi bez restartu do 3ch tygodni :) ,bardzo dbam o ratio na torrentbitsie :). Co do tematu, sciagasz byle czym z grubsza (np zapalka) potem jakas szmateczka z zmywaczem i swieci sie jak psu jajka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Dajcie kiedyś spokój tym psom :lol: Polecam spiryt i wacyki... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Ale za to nie przepłaca się za skorupkę. Ale za to komputer robi Ci wszystko co chcesz bez potrzebnych restartów, jak to bywa z athlonami... 9 godzin i ja dalej jak po włączeniu!!! Ściągam, gadam na Skypie i kto tu mówi o przepłaceniu za skorupkę, za którą nie dałem wcale tak dużo... Nie pajacuj :P piszesz ze miales athlona i niepotrzebne restarty ? no to jestes specjalista, swojego kompa nie umiales utrzymac w pozadeczku czy zdiagnozowac a przychodzisz na tweaka... jesteś moim kandydatem na autora lol'a dzisiejszego wieczorka ;-] co do pasty ;] hmm dzisiaj konfrontowałem teorię z praktyką... teoria wygrała o 4-6*C hehe :D -> spirytus rulez WIĘCEJ TUTAJ Z tego co wiem zmywacze do paznokci, dezodoranty - poza spirytemzawierają BARDZO niepożądane olejki i inne -> to się przekłada bezpośrednio na przewodzenie ciepła. Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfg666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Na poczatek szmata, chusteczka, srajtasma, wacik cokolwiek z wyjatkiem mloka :wink: , a potem to samo tylko nawilzone czyms rozpuszczajacym spiryt, beznyna, rozpuszczalniki. Tak jak poprzednik nie polecam tylko rze3czy, ktore moga po sobie pozostawiac jakis syf na procu i bedzie cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ale za to nie przepłaca się za skorupkę. Ale za to komputer robi Ci wszystko co chcesz bez potrzebnych restartów, jak to bywa z athlonami... 9 godzin i ja dalej jak po włączeniu!!! Ściągam, gadam na Skypie i kto tu mówi o przepłaceniu za skorupkę, za którą nie dałem wcale tak dużo... Nie pajacuj :P piszesz ze miales athlona i niepotrzebne restarty ? no to jestes specjalista, swojego kompa nie umiales utrzymac w pozadeczku czy zdiagnozowac a przychodzisz na tweaka... jesteś moim kandydatem na autora lol'a dzisiejszego wieczorka ;-] racja racja :) lol ze aż smierdzi partactwem :) na 5 kilometrów :) mam tutaj niby straszie niestabilny, z problemami z wielozadaniowoscią, grzejacy się i wogule guwniany procek z podpisu .... w dodatku na SlotA ... i chodzi bez restartu już non-stop 4 tydzień :) (Torrent lub Kaza oraz Seti non-stop ... czasem dołącza się mozilla, outlock, progsy z pakietu office, i jakoś nic mi sie nie zawiesza, nawet jak włączę prostą gierkę z seti i torrentem albo kazą w tle to tez jest okiej - wystarczy przyznać progsom odpowiednie priorytety, oczywiście zważywszy na jego 850Mhz musi to być naprawdę "Prosta gra", zazwyczaj działa albo torrent albo kazaa ale czasem chodzą oba i jedyny problem jaki zauważam to śmieszna przepustowośc łącza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...