flama Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mam problem, po odlaczeniu glosnikow, pracowalem na kompie pare dni, po czym podlaczylem je z powrotem i nie ma dzwieku! Wchodze w konsole zarządzania kompem, zarządzanie urządzeniami, i wykrylo mi ze nie ma zainstalowanego kontrolera multimediów audio, biore instalacje automatyczna, te zalecane- i nic nie wyszukuje, poterm zaawansowane, sam szukam i nic, wgole nic nie moglem zrobic, nawet wyjelem grafile wsadzilem do inego slota i nic! moze ktos wie o co chodzi? nie mam kompa podpietego do net, bo prawdopodobnie bym przez windows update to zrobil! mam SB live z 1999roku ;) nbigdy nie bylo problemu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNfiNiTy! Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Miałem to samo. W moim przypadku podziałało wyjęcie SB Live! i wlożenie go jeszcze raz i potem załadowanie "default settings" w biosie i wyłączenie karty zintegrowanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ale ja nie mam karty zintegrowanej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 To wykonaj 1 czesc zadania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ;udzie przeczytajcie uwaznie zanim cos napiszecie! napisalem ze wyjelem karte i wsadzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...