TOMMYx Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Witam, Zmieniłem procka z Duron'a 750 na Duron'a 1200 i zauwazyłem spadek mocy, jakby coś wolniej komp działał. Jaka może być przyczyna :?: :? Nawet pod 3DMark2001SE wynik końcowy jest gorszy o ok. 1/3 od wyniku uzyskanego za czasów Duron'a 750 Mam płytę gł.: K7VZA REV: 3.0, bios ver. 3.6a. System: WinXP Pro Mam przeinstalować system czy jak :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Dziwne. Może poinstaluj od nowa drivery do płyty, grafiki itd. W ostateczności postaw system od nowa. Ja bym stawiał na to, że coś poprzestawiałeś np. w driver'ach od grafiki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 jestem za postawieniem windy od nowa mialem identyczna sytuacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 sprawdz parametry biosa. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Nie majstrowałeś w biosie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A przy okazji. Sprawdź czy masz FSB 100MHz. O kolegi przy zmianie procesor'a na ECS'ie Duron zgłaszał się na FSB 66MHz. Dopiero musiałem zmienić na 100MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 jestem za postawieniem windy od nowa mialem identyczna sytuacjepopieram!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...