szpak Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam Potrzebuje waszej pomocy .. Posiadam telefonik Sony ericsson t630 i zakupilem do niego kabelek i nie wiem jakim programem moge sobie pozgrywac z niego zdjecia i taie tam .. Doszukalme sie w necie czegos takiego jak " FMA " Frama agent cos takiego .. Ze screanow wyglada na powazny programik ale po zainstalowaniu nie moge sie wcale polaczyc z telefonem ? nie wiem czemu ... czy moze wersja dostepna na stronie producenta jest jakas nie sprawna czy moze ja czegos nie wiem ?? a moze jest jakis inny program ? A i tak ten program FMA jest pond sony ericssona t610 ale to jest przeciez to samo co T630 wiec chyba nie o to chodzi z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49566 nie prosciej tam zadac pytanie niz zasmiecac forum kazdym glupim problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Oryginalne oprogramowanie Ericssona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...