MAD Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Witam Mam siec peer to peer z sdi. Chce zabeczpieczyc kompy w kafejce komp. tak aby zaden "hacker" mi systemu (only WIN98se) nie rozp. Chce aby po zalogowaniu mial tylko to co ja chce aby mial. Grzebanie w rejestrze odpada , profile takze . Moze ktos ja jakis dobry (sprawdzony) program to takich rzeczy. Za wszelkie sugestie bede wdzieczny. Moze ktos zna jakis inny sposob rozwiazania mojego problemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Sprawdz watki o firewallach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAD Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Czesc Moze zle sie okreslilem , chodzi mi o zabezpieczenie przed wlamem i grzebaniem w sys. z wewnatrz lanu a nie zewnatrz. Bo na zabezpiecznie z zew. mam juz pomysl. Dzieki za zainteresowanie tematem i czekam na dalsze wypowiedzi z gory dziekuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Rowiez firewall oraz wszelkie update'y z netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...