mich Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 jak wyjac 486 z gniazda (nie niszczac go :lol: ) - tego nigdzie nie znalazlem a umiesczam to w tym dziale bo wkoncu to intel :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 jak wyjac , normalnie , z tego co pamietam to bralem lyzeczke i ta koncowka plaska delikatnie podwazalem , z kazdej strony ( ale naprawde delikatnie ) coby nozek nie pokrzywic ... A jak pokrzywilem jakas to jako tako prostowalem i pozniej na chama wkladalem z socket i same magicznie sie prostowaly :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Zobacz, czy nie ma jakiejś dźwigni tam? Nie pamiętam, czy cos takiego tam bylo, ale polookaj. Najlepiej podważać po kolei z każdej strony, jak pisze Pietia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 nic na sile - jak nie idzie spokjnie to przehapiles jakas dzwignie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 nie ma tam zadnej dzwigni pojawily sie one dopiero przy pentium byly tez 486 przylutowane do plyty wiec najpierw upewnij sie ze nie masz do czynienia z takim pacjentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nie ma tam zadnej dzwigni pojawily sie one dopiero przy pentium byly tez 486 przylutowane do plyty wiec najpierw upewnij sie ze nie masz do czynienia z takim pacjentem Zależne bo były 2 rodzaje: Normalna dzwignia jak przy Socket 7 z ruchomym gniazdem jak i sztywne gniazdo procesora w które wciskało sie CPU żadność wersja z przylutowanym CPU do PCB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus14 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Być może dżwigina została uszkodzona musisz to sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) a ja mówie rób na siłe :) tylko trzymaj czymś gniazdo zebyś nie urwał :) miałem laptopa też z takim gniazdem a wcisk to robiłem łyzeczke ze śledzie od obudowy, wyginałem ją i podważałem tak mocno ze wszystkich stron zeby wyszedł :P a takiego proca kupisz za 1zł ... jakby sie sie coś uszkodziło - mimo ze są wytrzymałe bardzo :) Edytowane 5 Lutego 2006 przez Chemik89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...