AMD55 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Witam mam GF FX 5200 ULTIMATE PRO wczoraj zrobiłem test 3dmarka i wyszło mi 356 punktów to jakaś paranoja ponieważ wyciągłem na niej juz 1469pkt pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ale na ktorym marku :?: bo mi cos sie zdaje e te 1469 miales na "03" a 356 na "05" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Pawel_k -> dobrze myślisz :D (ja bym na to niewpadł) i pewnie masz rację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Dwa wyniki na 2003 niewiem o co chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Wprowadzales jakies zmiany ? Zmiana sterow, systemu, ? :D Zmiany sprzetowe ? Wirus ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Zainstalowałem najnowsze sterowniki oraz Directa 9.0c to na tyle wirus nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Dwa wyniki na 2003 niewiem o co chodzia masz te wyniki na orbie :?: bo jak tak to porownaj szczegolowo gdzie karta dostala zadyszki. moze po jakies aktualizacji marka, sterownikow program inaczej ci karte zaklasyfikowal i inaczej skarki oblicza :?: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja bym się tam zbytnio nie martwił ;] Kiedyś na 3dm01 non o/c, windows pół roczny, kilka esperymentów z sterami od mobo, grafiki etc. miałem uwaga 5k :) Przeinstalowałem wszystko w cholerę i otrzymałem 10.5k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Na oryginalnych sterach osiągłem t 14.... i tam grafa nie ścinała zabardzo, a teraz nawet na pierwszym teście ścina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Może przypadkiem włączyłeś AA lub AF ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...