AbsoluT Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Biorac fsb na 200 narazam dysk twardy na uszkodzenie (pci 50MHz)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Nie tylko dysk,inne karty PCI też.Poszukaj w biosie dzielnika (stosunek FSB do PCI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycman Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 no ja bym sie bal dlatego nie przetestowalem i nie wiem :) ale serio to raczej narazasz do 40 podobno bedzie zyl a powyzej to tak jak mowie nie wiem nie probowalem ale nie probujesz to nie wiesz macaj czy nie za goracy i odpalaj :) ps. nie biore odpowiedzialnosci za uszkodzenia moze nie zjara ci sie od razu tylko zostawisz kompa na noc i rano nie obudzi ci juz slotkie jego chrupanie :) aha u mnie 39 chodzi temp nic sie nie podniosla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Tak, pod warunkiem, że pci rzeczywiście będzie wynosiło 50MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Biorac fsb na 200 narazam dysk twardy na uszkodzenie (pci 50MHz)?? Jak masz powyzej 38 po juz moze sie cos uszkodzic 50 to juz naprawde wiele... a twoje plyta z podpisu ma blokade PCI/AGP to na jakiej plycie i jakim dysku masz takie PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Hmm Easy Tune mnie oszukał :] (twardo pokazuje ze mam pci 50 po przestawiniu fsb) A tu w rzeczywistosci mam zablokowane pci i agp... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Masz zablokowane PCI i AGP, czy PCI do AGP?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...