fisherix Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Jeśli to czytasz to zapewne masz tą kartę i chcesz mi pomóc :roll: :P Chciałem się Ciebie spytać czy gdy masz włączony efekt w EAX CONSOLE np. advanced EQ> rock albo bass itp i włączając gry z eaxem nie masz dzwięku bądz nie wszystkie? U mnie na wszystkich sterownikach i reinstalowanych windowsach to samo :cry: Aha, żeby nie było, że nie szukałem :twisted: siukałem ale nic nie znalazłem, nawet napisałem na forum creativa z miesiąc temu ale do teraz nie znam odpowiedzi :? :twisted: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 hmm sprawdziłem i bynajmniej w bf vietnam się tak nie dzieje, znaczy wszystko cacy. innych gier nie posiadam, więc bardziej nie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 ahh, niestety tej nie mam teraz :? dzieje się tak na hitmanie 3, call of duty ten dodatek jakiś, i richard burns rally. To czekam na kogoś innego, dzięki za zainteresowanie pmp :twisted: edit: Zwykły BF działa normalnie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 To normalne. Ja mam A2 bez ZS i mam to samo. Nic z tym nie zrobisz :) No chyba ze kiedys wyjdą sterowniki, ktore to naprawią ale wątpie, bo to ma tak być poprostu, te efekty EAX są do zabawy w audio w windowsie, sam EAX w grach nie potrzebuje jakis dodatkowych efektów, poprostu gra która go obsługuje sama bedzie "wytwarzała" swoje efekty przestrzeni itp. Uzywam teraz sterowników od ZS i wystarcza mi właczenie jakiegoś efektu (np techno) w Grahic Equalizer, muzycza gra fajnie i w grach też jest np mocniejszy bas (efekt techno) Wiem że to robi nienaturalny obraz dźwieku ale na komputerowych glosnikach słychać to fajnie, napewno lepsze to niż jakiś plugin do winampa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...