amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Mam Pentagram Hex v.90 i na linuxie wykrywa mi go jako winmodem i to jest chyba prawda :( Nie moge go dlatego skonfigurowac !! Mam tylko pytanko czy mozliwe jest za jego pomoca polaczenie z netem ?? Czy mam szukac innego modema ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuakeR Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 zobacz na poczatek na www.linmodems.org, pozniej tylko zostaje pogoglowac, a ... nie pytaj na p.c.o.l . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Oki ,ale qwa znowu zabule za neta miliony !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuakeR Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Oki ,ale qwa znowu zabule za neta miliony !! :( Nic ci wiecej nie podpowiem - bo nie mam takiego modemu ... sam specjalnie zjezdzilem cale miasto w poszukiwaniu modemu _zewnetrznego_ (kazdy zewnetrzy na COMa dziala na pewno z linuxem bez problemow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Oki wybaczam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...