Prezes_s Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Jak w temacie... często znika czerwona składowa lub obraz staje się czarnobiały :? Trzeba się nieźle natrudzić przy ustawianiu kabla by wszystko było ok. Pękniecie jest przy samej wtyczce go grafy. Moje pytanie jest takie czy można gdzieś dostać samą wtyczkę? bo wymiana kabla raczej nie wchodzi w grę... nie da się go odłączyć od monitora :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 kabel da się odłączyć - 2centymetry glebiej w obudowie - od plytki drukowanej ;-) co do wtyczek - jestem przekonany że tak - widziałem to w sklepie elektronicznym, schemat znajdziesz onlajn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Kiedyś w starym LG miałem to samo, pękł kabel ... w servisie kosztowało by to 150 zł za oryginalny. Kupiłem zwykły za 20 zł i sobie sam go wymieniłem, rozebrałem obudowe i tuż przed kostką odciełem stary i dolutowałem nowy - patent działa do dziś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nio to muszę się przejść do sklepu elktronicznego... jak ta wtyczka dokładnie się nazywa? myślę, że kolorki kabelków są standardowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ta wtyczka to chyba d-sub skoro wyjscie w karcie graficznej to d-sub to w monitorze to samo :D tylko w karcie graficznej bedzie wtyk zenski a w monitorze wtyk meski :D tak mi sie przynajmniejwydaje jesli sie myle niech mnie ktos poprawi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...