xpektor Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Heh zajefajne... Pierwszy raz widze tego moda i bardzo ubolewam nad tym! Naprawde genialny pomysł... Mój brat ma taka bude tylko że midi. I też ma w niej tą poprzeczke!!! Nie wiem po co, ale jest :P Pozdro i powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 WiZaRd niezła robota oby tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No to kolejna porcja zdjęć, projekt jest ukonczony w 80% front mi sie nie podoba wiec niedługo sie doczeka zmian...bardziej 3d - ale to niespodzianka :D komp był malowany u lakiernika znajomego za 50zł :D czarny metalic :D Potrzebuje jeszcze 120mm UV green na front i w zasadzie grille 2x 80m 3d blade i 120mm taki sam :) do zrobienia jeszcze stopki z 20mm plexi (juz są) i pod spod zielona katoda krótka :) kable nie są najlepiej poukładane - gdyż będe to robił dopiero po skończeniu frontu. całosc jest w UV zielonym bardziej - fotki UV robia jako niebieski :blink: porty PCI i krawedzie karty graficznej oraz ramu zostały pomalowane pisakiem UV active :) przez przypadek stary kabel okrągły - który jest przezroczysty - pod UV swieci na niebiesko :lol: Pare fotecek - nie jestem najlepszym fotografem... kółka wydaja sie na zdjeciach bardziej równe niz w rzeczywistosci :( No niestety nie udało sie wyciac równiej - bynajmniej mi, moze ktoś inny spróbuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 WOW. Jestem pod wrazeniem. Fajnie to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 nom, nawet.. nawet... :P mógłbyś pokazać zbliżenie tego okienka? tylko jeszcze ciutke bardziej kabelki poukładać i będzie cud-miód :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 nom, nawet.. nawet... :P mógłbyś pokazać zbliżenie tego okienka? tylko jeszcze ciutke bardziej kabelki poukładać i będzie cud-miód :D 1297043[/snapback] której części okienka ?? :lol: mowiłem ze kable będe układał jak zrobie front! i ze mod 80% :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 rzeczywiscie front nalezało by przerobic ... za duzo na nim siatexa :] jesli to ja miałbym to dokonczyc to bym pewnie przód zrobił w podobnym stylu jak góre.. bo wyszła całkiem przyjaźnie dla oka... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 (edytowane) a ja zrobie na default froncie efekty 3d, bawiąc sie w gipsie i szpachli :D juz mam plan :D plastelina - robi sie kształt - big something :P rozrabia sie gips do konsystencji dosć gęstej wciska sie nasz kształt, i czeka az wyschnie :D nastepnie mamy cos zajebistego :P aha - zapomniałem dodac, ze potem wylewamy woskiem :P Edytowane 25 Lutego 2005 przez WiZaRd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Śledziłem tego moda od początku, myslałem ze nie wyjdą Ci tak ładnie te wyciecia:) Respect. Spoko robota. Oby tak dalej Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Śledziłem tego moda od początku, myslałem ze nie wyjdą Ci tak ładnie te wyciecia:) Respect. Spoko robota. Oby tak dalej Pzdr 1297856[/snapback] no wiesz - kółka są, ale krawędzie nie zawsze śa równe :rolleyes: ....nie moimi narzędziami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No fajne, fajne... czekam na sto procent wykonania. Acha- co to za switcher jest wyciagniety na zewnatrz przez dziure w boku? Do katod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 tyaa tam będa guziki on/off kompa reset wyciagniety jest do katód - bedzie dzwigienka i jakies tam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 mod zapowiadal sie bardzo ladnie i naprawde wielki respect za wykonanie boku ciekawie to wyszlo ale calego moda zepsula ta siatka tuningowa tora zostala uzyta bez smaku panel (?) to dla mnie porazka jakby ta siatke na czarno pomalowac to jakos by to bylo ale ogolnie troche bestialskie rozwiazanie z tym nieskromnym kawalkiem siatki tuningowej :> jeszcze mam pytanie.. za albo przed siatka jest pleksa? jesli nie to mod jest wogole niepraktyczny bo do srodka dostaja sie tony kurzu "a mialo bys tak pieknie..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Na górze dałbym pleksę zamiast tej siatki żeby było widać okienko w CD-ROMie i to podświetlił diodami. I koniecznie zrób coś z tym frontem. R.E.S.P.E.C.T. za bok, piękna robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 za siatką jest czarna blacha FRONT BĘDZIE CAŁKIEM INNY - bo tak jak wam, nie podoba mi sie ;p zobaczycie jeszcze jaki będzie ładny :D góra natomiast z siatką tunignową wyglada total wypaśnie :D góry juz nie tykam :P - no oprócz dodania grilli na wentyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...