dem Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zasilacz proponuję taki: http://zenfist.pl/z.php/products_id/55 A chłodzenie, Zalmana VF700CU, lub ATI Silencera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Kupiłem wczoraj szafirka X800XL i z nim dostałem Prince of Persia Piaski Czasu i Sterowniki 5.1 CCC. Zainstalowałem wszystko i chciałem zobaczy to Prince of Persia ale jak chce włączyc gre to wyskakuje że mój radek nie jest obsługiwany. Nie wiecie o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Kupiłem wczoraj szafirka X800XL i z nim dostałem Prince of Persia Piaski Czasu i Sterowniki 5.1 CCC. Zainstalowałem wszystko i chciałem zobaczy to Prince of Persia ale jak chce włączyc gre to wyskakuje że mój radek nie jest obsługiwany. Nie wiecie o co chodzi? 1608825[/snapback] Spójrz na posta #807 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetai...ductCode=270009 - zasiłka ,oraz wentyl zalmana na kartę. ps.coś ubogi ten sklepik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mam okazje zakupic karte Powercolor X800PRO VIVO ( cena ponizej 900 pln katya nowka z gwarancja pelna) .To bedzie moja pierwsza grafa ATi-:) Pytanie brzmi czy ktos probowal ta karte modowac na xt ? Cena chyba ok? tym bardziej ze w rozlicznieu oddaje moja 6600gt i doplacam niecale 350 pln.:) Ale jak z modowalnoscia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Starsze karty modują się nawet całkiem dobrze, ale nowe maja już z tym problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gora Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam Dzieki za pomoc, na pewno zakupie przed powrotem do kraju :) Sklep jak sklep. Wszystko co chcialem w zeszlym roku dostalem, chociaz rzeczywiscie jezeli chodzi o dodatki to za duzo tam nie maja. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
differ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mam pytanko - czy ktos wie może gdzie kupić Radka X800 PRO z VIVO albo bez VIVO na PCI-E i 256MB tak do max 1000zł - im tańsza to lepiej, oczywiście. W razie możliwości prosiłbym o propozycje z VIVO i bez VIVO wraz z ich cenami. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mam pytanko - czy ktos wie może gdzie kupić Radka X800 PRO z VIVO albo bez VIVO na PCI-E i 256MB tak do max 1000zł - im tańsza to lepiej, oczywiście. W razie możliwości prosiłbym o propozycje z VIVO i bez VIVO wraz z ich cenami. Z góry wielkie dzięki za pomoc. 1615743[/snapback] http://www.skapiec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
differ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ale tu => skapiec, bardzo często nie ma wszystkich ofert - może ktoś zna jakieś tanie sklepy, gdzie widział to czego szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
differ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) A tak apropos, czy w X800 BEZ PRO [R430 o ile sie nie myle] z VIVO ( lub bez VIVO) da się odblokować dodatkowe potoki [tak jak jest w X800XL] ? Wielkie THX za help. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez differ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Przesiadłem się z nvidia na x8xxx Vivo i niewiem jak uruchomić obraz na tv.Pewnie było to poruszane lecz nie mogę znalezć.Proszę o podanie linka lub instrukcję Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 bielas, ten pasywny zalaman absolutnie nie wystarczy. Chyba, ze skierujesz na niego nawiem conajmniej 120mm @5V ale wtedy slowo 'pasywny' jest raczej nie na miejscu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mam juz ta grafe :) X800PRo Powercolor VIVO - pamiatki ma 1,6 ns :) narazie nie bawie sie w modowanie biosem.. Testuje tylko mozliwosci o/c . Ma ktos moze taka grafe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja miałem pojdzie na ponad zegarki od XT PE prawdopodobnie no i bios od XT PE obowiązkowo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A jakies namiary na bios? oraz flasher.. bym byl wdzieczny.. narazie stanalem na 530/1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
differ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 A tak apropos, czy w X800 BEZ PRO [R430 o ile sie nie myle] z VIVO ( lub bez VIVO) da się odblokować dodatkowe potoki [tak jak jest w X800XL] ? Wielkie THX za help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Hehehe a w 3d marku 99 ile masz ?:) buehehehe Czy da sie flaszowac bios spod windy ? Bo powoli przymierzam sie do proby zmodowania mojej X800PRO na XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 tzn ze grafe masz raczej do testowania w 3d 2005 nie 2001 :) Z ktorego roku masz grafe ? ktory teraz mamy ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Miałeś rację bez wichru "kanapka" bardziej przypominała świeżo upieczonego tosta, parzyla w paluchy :wink: , dorzucilem z boku do radiatora jakiś stary wentyl. Ledwo zipie ale temp chyba w normie: spoczynekok40-43 st, podczas grania 55-57, att wygrzał mi kartę do 65 st. no ale wszystko mierzone przy temp. w pokoju 27 st. Mam nadzieję że na niekręconej grafie takie temp. ujdą. I o dziwo zasiłka360W wyrabia pewnie nie ma mowy o o\c grafy ale i tak jestem zaskoczony. Po przesiadce z 9800pro przez kilka pierwszych minut nie mogłem się przyawyczaić, gry tak zasuwają że musiałem trzymać się krzesła żeby nie spaść z wrażenia :) . pzdr. 1622432[/snapback] Te temp. przy chlodzeniu powietrznym (i dodatkowo- w lecie) sa jak najbardziej w porzadku, wiec sie niczym nie martw ;). Mozna sie by pokusic nawet o lekkie o/c (pod warunkiem, ze PSU wyrobi), bo te 65C od att to ciagle bezp. rejony. Powodzenia przy maltretowaniu nowej zabawki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 No i udalo sie :) mam juz X800XT PE .. Zegary narazie ustawilem 520/570 .. Czy karty ATI tak maja ze jak sie je za duzo podkreci to zamiast artefaktow po prostu sie zawieszaja podczas grania? i czarny ekran.. W kazdym razie jestem zadowolony :) do swojego gf 6600gt dolozylem 340 pln i mam nowke sztuke z 2. letnia gwara X800XT PE :) Teraz by sie mocniejszy procek przydal.... ma ktos Bartona M na handelek ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 tzn ze grafe masz raczej do testowania w 3d 2005 nie 2001 :) Z ktorego roku masz grafe ? ktory teraz mamy ? :) 1634692[/snapback] Tylko ze 3Dmark05 testuje tylko grafe i malo zalezy od reszty sprzetu a 3DMark2001 testuje caly komp, nie tylko grafe i jest uzalezniony od procesora, plyty glownej itd. dlatego mozna go jeszcze uzywac do testow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Raczej nie "pomysli". Albo rybki albo akwarium lub tez: albo bench pokazujacy mozliwosci wspolczesnych gpu (jak mark05) albo nieobciazajacy nowe vga test jak mark01, ktory wlasnie przez male wymagania co do vga stal sie czuly na szerokosc szyny pamieci, taktowanie cpu etc. PS. "Dziadzio x800xt wykrecony na x850xtpe ;) trzyma sie dzielnie i po raz kolejny udawadnia, ze jest najlepszym wyborem w segmencie hi- end (pomijajac 7800tki) -> http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...2005-17gpu.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav76 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Witam Od jakiegoś czasu mam problem z kompem. Podczas grania np. w Call of Duty ekran robi się czarny (miga tylko kontrolka monitora) komputer się zawiesza i pomaga jedynie reset. Mój sprzęt to: Asus A7V880 Athlon xp2600+ 1 GB RAM 3200 Sapphire X800XT@ C520/M560 Problem pojawił się po wymianie pamięci RAM, miałem dwie 512, (jedna 2700 druga 3200) wymieniłem na 2X512 Kingstone 3200. Bawiłem się już z różnymi sterownikami, ale efekt ten sam. Zastanawiam się nad przeinstalowaniem systemu, ale nie wiem czy to coś pomoże. Help! Edytowane 13 Września 2005 przez rav76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 A nie jest to efekt przekrecenia grafy? U mnei takie szopki sa jak za duzo ja podkrece. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 czesc, ja sie zastanawiam ostatnio nad kupieniem x800xt na agp zeby nie zmieniac plyty, i sie chcialem spytac czy moze ktos ma Power Color X800XT PE ? moze ktos wie czy ta karta tej firmy nie odbiega zbytnio od standardow x800xtpe ? dlatego ze w niektorych sklepach kosztuje tyle co x800xl...stad moje obawy zebynie bylo ze wydam tyle kasy a tu zonk, cos okrojonego byly takie przypadki ze starszymi kartami kiedys, trzeba wiedziec co sie kupuje , dlatego chcialem zapytac pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...