OWIES Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że tradycyjne łączenie brązowego kabla (Vsen) przez potencjometr do masy nie działa :!: W sumie to nic dziwnego, w końcu to Tagan. We wszystkich poprzednich zasilaczach które modowałem po odłączeniu brązowego przewodu npięcie VI/O nieznacznie malało do ok 3.26V, a w tym dobija do 5V (4.96) 8O . Skoro tradycyjna metoda nie zadziałała postanowiłem wrzucić w szereg z tym Vsen rezystor okolo 16om i napiątko 3.33V poszlo do góry na 3.9V - sukces :?: Nie miałem jeszcze czasu na test moda i zastanawiam się czy to będzie działało poprawnie. Co wy na to, zadziała :?: P.s. Zmodowałem toto bo moja NF7 lubi wysokie Vdd i VI/O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Jak nie przetestujesz nie będziesz wiedział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Bezsprzecznie zgadzam się, no narazie w teorii pracuje ok :) Miałem nadzieje że może ktoś już robił to w ten sposób i się wypowie czy wsio jest ok. Swoją drogą kiedyś chyba był dział Vmody a teraz wyparował :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Mod działa :gitara: , dojadę jeszcze do 4V i koniec. (52h Prime -torturetest stable) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...