Kamilek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Witam.Mój problem jest taki że gdy puszczam obraz na Tv (opcja klonowanie i theater mode+napisy divxg400 ) to z obrazem wszystko gitas.Ale cos nie tak jest z napisami.W bestplayerze napisy lecą dobrze ale na tv gdzie za napisy odpowiedzialny jest g400 tekst ucieka za szybko,napisy się gubią.Dlaczego dzieje sie coś takiego ??Sprawdzałem vplayerem i to samo.Pomózcie.Aha grafa to 9550xt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 No pomóżcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidka Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Kiedyś miałam coś takiego, okazało się że winny był g400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 No i co mam zrobic ??Sprawdziłem wersję 2.83 i 2.7.Trzeba było coś przestawić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 odinstaluj G400 i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 No ale jak odinstaluje g400 to nie bedzie napisów na Tv :) A jak ustawie jako podstawowy obraz tv to obraz nie wypełnia całej powierzchni ekranu. Jeszce jeden problem,czemu nie mam dźwieku na tv ??Kable to chinche,wszystko jest włączone.Nie wiem o co lotto :) być może o to ze wszystkie filmy kodowane są w AC3 audio ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...