Tobiasz Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 witam! mam maly problem z nokia 8210 - w momencie gdy chce do kogos zadzwonic teleofn glubi zasieg a romzowy przychodzace tez nie sa mozliwe - wogole nie udaja sie do mnie dodzwonic. ktos wie jak mozna to naprawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 hmm niektore nokie lubia po jakims czasie gubic zasieg...a reinstalowales soft albo cos?sprubuj przeczyscic antenke (rozkrecajac tel) przy mojej starej 6210 to pomoglo albo bedziesz musial isc do serwisu ew. do jakiegos komisu tam ci moze pomogo powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 juz nie aktualne -bo dzisiaj niechcay upuscilem teleofn i rozwalilem wyswietlacz wiec koma juz wogole rozwalona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Wszystko da sie naprawic :) Wyswietlacz nowy mozesz kupic chocby na allegro, podobnie np.koncowka mocy czy uklady ccont i cobba. Jedynie montaz wymaga odpowiedniego sprzetu i doswiadecznia. Jak cos to moge pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 cracker to moze pomozesz w naprawie sony ericson t68i padl wyswietlacz(prare razy mocniej upad) oraz gubi zasieg....z gory thx za pomoc.... PS bardziej warto sprzedac na czesci czy naprawiac? PS2 sory ze sie w temat wwalilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 z wymianami nie mial bym problemu bo wyswietlacze w niejednym teleofnie wymienialem :) a obecnie mam nokie 3210 :] lepsze to niz nic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...