Mandragor Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Witam. Wysiadl mi wentyl na mojej plycie i szukam jakiegos cichego do chlodzenia chipsetu ale musi miec zasilanie na wtyk 2-wu pinowy. Plytka wyglada tak: A moze da sie to schlodzic jakos pasywnie?? Mozna na to puscic tylko jakis radiator?? Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tundre Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja na Gigabyte mam tylko radjtor. Trosze sie grzeje ale wystarcz mu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 te troszke to ile ?? bo dla mnie to wazne. ja jak zdialem wentylator to troche sie przestraszylem czujac temperature radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 TO cos pod tym wentylkiem niepowinno sie nazywac RADIATOR :D Wystarczy Zalman Niebieski jako Pasywny temp beda porownywalne jak by był ten wiatraczek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 :) no wiem ale tak to nazywaja, Madmax57 dzieki za info, chyba go sprobuje zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 juz sobie kupilem taki wiatraczek ale jest cholernie glosny, jest glosniejszy nawet od wiatraczka w zasilaczu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 nie mam za bardzo mozliwosci sprawdzenia dokladnie temperatu, a ja kwiatraczek byl wylaczony to mim subiektywnym zdaniem ten "radiatorek" byl zbyt cieply Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 jak ci zależy na ciszy i żeby się nie grzało to radiatorek zalamana starczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 no i cholerka nie wiem na co sie zdecydowac, chyba sprobuje tego zalmana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Kupilem tego niebieskiego zalmana i zaladowalem na chipset. Jednak jakos dziwnie to wyglada. Orginalny radiator z wentylem trzymal sie stabilniej na chipsecie a ten niebieski gagatek jak sie go wezmie to rusza sie na boki jest malo stabilny. Mozna coś na to poradzić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tundre Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 okolo 30-40 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 Kupilem tego niebieskiego zalmana i zaladowalem na chipset. Jednak jakos dziwnie to wyglada. Orginalny radiator z wentylem trzymal sie stabilniej na chipsecie a ten niebieski gagatek jak sie go wezmie to rusza sie na boki jest malo stabilny. Mozna coś na to poradzić ???miałem cos podobnego na 8RDA sciągnąłem go, dokręciłem dobrze te śrubeczki i juz sie nie rusza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 srubki sa dobrze dokrecone on sie majta na tych koleczkach do montazu do plyty. Te sprezynki sa jakies takie slabiutkie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawal_elementu Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Mozesz podmienic sprezynki na jakies z długopisu np :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 razcej chyba postaram sie to zamontowac na tych kolkach ktore byly razem z plyta tylko musze je odzyskac od starego radiatora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...