swat-department Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Używam MSN (muszę, bo jestem z klanie z USA i muszę mieć kontakt z LDR). Chcę sie dowiedzieć czy MSN podczas używania wysyła jakieś informacje do Microsoftu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Przecież nie musisz używać oryginalnego klienta MSN. Możesz używać MSN np. przez Mirandę. Miranda MSN protocol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Na to nie wpadłem ;) A czy jest coś innego podobnego do Mirandy, ponieważ ona nigdy mi nie działała zbyt dobrze(sypała się często) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 (sypała się często)Spróbuj tego pluginu - mDOE. mDOE - prosty wtyk wylaczajacy PopUp'y i rozlaczajacy wszystkie protokoly przed zamknieciem MIM. Zmniejsza to prawdopodobienstwo wysypania sie MIM.Mi tylko czasami Miranda"wykona nieprawidłową operację" przy wychodzeniu z programu, ale poza tym działa naprawdę super. Innego klienta MSN nie znam, bo nie korzystam z tego protokołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Tylko mi się wysypuje przy włączaniu ;) Błąd w MSVCRT.DLL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...