Elektron Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Co myślicie na temat Neostrady?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Neostrada słyszałem że jest kiepaśna(kolega mówił że marne transfery) ale Neostrada+ to podobno Miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Ja myśle że powinieneś poszukać. O neostradzie powiedziano już tutaj sporo. Np: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=5227 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 23 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2002 Przepraszam panie grzesiu następnum razem napewno poszukam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja sobie ostatnio założyłem neo+ i sie rozczarowałem max.transef z jakim mi sie pliki sciągają to 440 kb/s i nic więcej a powinno być 512 kb/s :twisted: <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tpsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Wlasnie - <span style="color:red;">[ciach!]</span>a TPSA. neostrada+ i wogole neostrada dostepna jest dla 20% uzytkownikow - reszcie brak warunkow technicznych, to raz a dwa to czemu ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>a place za sdi 140 zl/miech a neostradowcy+ placa tylko 60 zl wiecej za 6-7 krotny transfer tego co na sdi? co to do cholery ma byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Co ty tam opowiadasz????? 191 Brutto za miesiąc :cry: , a przy przejsciu z SDI na Neo+ płacisz cos kolo 150zeta za instalacje. Chodzi spoko, transfer do 51 Kb/s. Oczywiście nie za każdym razem i nie z polskich serwerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja sobie ostatnio założyłem neo+ i sie rozczarowałem max.transef z jakim mi sie pliki sciągają to 440 kb/s i nic więcej a powinno być 512 kb/s :twisted: <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tpsa. Czego oczekujesz stary po polskich łączach???? Na uczelni mamy światłowód i chodzi tak samo jak Neo+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja sobie ostatnio założyłem neo+ i sie rozczarowałem max.transef z jakim mi sie pliki sciągają to 440 kb/s i nic więcej a powinno być 512 kb/s :twisted: <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tpsa. Czego oczekujesz stary po polskich łączach???? Na uczelni mamy światłowód i chodzi tak samo jak Neo+. 512 kb/s a mi tylko z 440 idzie ale zato bardzo często mam maksymalny transfer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Zobaczymy co bedzie dalej. Denerwuje mnie tylko głupi napis w stylu Witamy W Neostradzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Wiesz może jak skasować ten głupi napis????? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Ja się właśnie zastanawiam nad tą Neo+. Już postanowiane że zakładam stałke, tylko wacham się pomiędzy jakimś WaveNet'em (128kb/s) 90zł abonament i założenie 400, a właśnie Neostradą+. WaveNet jest dokładnie 2 razy tańszy, ala Neo 4 razy szybsza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ja tam bardzo czesto mam grubo ponad 512kb ,czasami nawet 600 idzie, jak dla mnie to lacze to zajebista sprawa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 sadze ze calkiem ciekawa oferta ale i tak zostane przy internet via kablowka 40 zeta na miesiac to nie jest dla mnie majatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ja tam bardzo czesto mam grubo ponad 512kb ,czasami nawet 600 idzie, jak dla mnie to lacze to zajebista sprawa 8)na neostradzie+ 512kbps macie transfery rzedu 440kb/s ? Dobrze sie czujecie? Proponuje sie przespac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ja tam bardzo czesto mam grubo ponad 512kb ,czasami nawet 600 idzie, jak dla mnie to lacze to zajebista sprawa 8)na neostradzie+ 512kbps macie transfery rzedu 440kb/s ? Dobrze sie czujecie? Proponuje sie przespac :DTak 440 KILO BITÓW nie bajtów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 ja tam bardzo czesto mam grubo ponad 512kb ,czasami nawet 600 idzie, jak dla mnie to lacze to zajebista sprawa 8)To niemożliwe 440kbps to max każdy ma max tyle czyli około 55 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...